4 . " Deștept și rapid"?

3.3K 262 11
                                    


Mă holbam ca o retardata la mesajul acela și habar nu aveam ce înseamnă. Ryden încă nu observase că îi luasem telefonul, dar până la urmă trebuia să-i spun.

-Am... Ryden ai primit un mesaj ciudat de la, m-am uitat la telefon, Mex!

El a clipit des și într-o secundă mi-a luat telefonul din mână. L-a citit strambandu-se enervat. L-a blocat și l-a îndesat în buzunarul blugilor. S-a uitat la mine și părea destul de supărat.

-Să nu te mai prind că-mi umbli în telefon! a spus și apoi privirea i s-a schimbat într-una mai blândă. Și-a băgat mâna în părul meu mângâindu-ma.

Am înghițit în sec aprobând robotic. L-am văzut apoi cum s-a ridicat din pat aproape vărsând bolul cu floricele. Și-a luat vesta de fâș în care venise trăgând fermoarul cu rapiditate.

-Pleci? Filmul e abia la jumătate!

-Ah, da... Am ceva treabă! spune și își trece mâna prin părul șaten.

-Serios, e unșpe jumate, ce treabă ai putea avea acum? întreb incrucisandu-mi brațele la piept.

Ryden oftă și se apropie de mine prinzându-ma de ceafa și izbindu-si buzele de ale mele. M-a mușcat ușor și eu m-am agățat de vesta lui trăgându-l mai aproape. Nu știu ce e cu mine, dar o anumită parte din mine nu vrea ca el să plece. Brațele i s-au sprijinit de-o parte și de alta a corpului meu, iar genunchiul era intre coapsele mele.

-Mh... iubito, trebuie să plec... acum! a mormăit în sărut.

M-am îndepărtat, dar apoi mi-a sărit în ochi ceva pe gâtul lui. L-am prins de cap și l-am sucit puțin. Exact cum bănuiam, un tatuaj. Pornind de sub ureche scrise una sub alta, erau înșiruite niște liter negre și frumos ondulate.

-"Smart"? am întrebat curioasă, iar el a aprobat. Ce vrea să insemne și asta? am continuat, iar el a chicotit.

-E doar jumătate, cealaltă parte e aici! a răspuns și și-a întors capul în partea opusa unde avea un tatuaj asemănător doar că scria altceva: "Fast".

-Ce înseamnă? l-am chestionat eu.

-Este un fel de crez al meu, dar în același timp, niște reguli pe care mi le-am impus singur.

-Deștept și rapid?

El aprobă și se ridică fiind gata de plecare.

-Ryden? am spus puțin nesigură.

S-a oprit întorcându-se spre mine. Ochii săi albastrui mă priveau curioși.

-Nimic, nu contează!

Mi-a zâmbit și apoi a plecat. Imediat am sărit din pat și m-am dus la fereastră. L-am văzut ieșind și vorbind la telefon, de fapt cred că se certa cu cineva. A traversat strada și a deblocat mașina care probabil că era a lui. Sfinte și ce mașină! Era foarte frumoasă, iar după sunetul pe care l-a scos motorul când a pornit, îmi pare destul de rapidă.

"Smart & Fast"

Mi-am spus în gând amintindu-mi de tatuajul său ciudat. Hm... Ciudat! Mai întâi interesul său brusc pentru mine, comportamentul său schimbător, mesajul ala, plecările bruste și acum tatuajul ala. E ceva ciudat la el. Ce mister te înconjoară Ryden? Cine ești de fapt?
Am oprit filmul, căci oricum nu mă mai uitam la el și am deschis prietenul meu de nădejde: Google-ul! Am tastat numele lui Ryden și am apăsat pe "Căutare".

Am fost surprinsă când am văzut câte pagini am găsit. Știri, articole, poze... Erau de toate. Am deschis primul link care mi s-a arătat.

Fiul celebrului om de afaceri Jonathan Parks, un copil rebel?
Conform ultimelor surse, Ryden Parks nu dorește sub nicio formă să-i calce pe urme tatălui, din potriva este unul dintre cei mai pasionați raceri din Miami. Organizează și participă la curse ilegale, stricând reputația tatălui său.

Smart and FastWhere stories live. Discover now