10. Transport

2.9K 199 2
                                    


E liniste. Imi simt spatele mangaiat de o caldura usoara si imi place atat de mult. Simt ceva umed pe gat si ma foiesc. Nu. Vreau doar liniste si caldura aceea, fara nimic umed. Aceea atingere umeda coboara. Pe gat. Pe umar. Pe spate. Pe coapse. 

Si ma trezesc instant. Ma uit buimaca in jur si nu vad nimic. Sunt in camera mea obisnuita. Ala a fost un vis? Ce toanta sunt normal ca a fost un vis. Ma trantesc inapoi in pat si inchid ochii. Aud usa deschizandu-se si strig:

-Craig, iesi din camera mea!

Nu aud niciun raspuns asa ca indraznesc sa deschid un ochi. Rezultatul vine imediat si eu pic din pat incurcata in cearsafuri. Ryden incepe sa rada si vine sa ma ajute. Ma ridica si ma aseaza in pat in poala sa. E imbracat doar cu o pereche de blugi negri. Arata atat de bine. Are parul ciufulit si ochii foarte deschisi la culoare. Mreu are ochii mai deschisi dimineata. E un albastru minunat. Cand e obosit culoare se intuneca foarte mult, iar cand e furios are o sclipire anume in ei. Ma pupa pe varful nasului si ma tine in brate ca pe un copil mic. Imi incrucisez bratele la piept si ii scot limba. El rade si ma saruta apasat incercand sa ma muste de limba. Mda... a mai incercat si acum doua zile cand am facut la fel. Atunci m-a amenintat, si citez: "Tot iti musc eu limba aia obraznica odata".

-Cat ma bucur ca mama si matusa ta sunt plecate toata saptamana, spune si rad. Normal ca-i place. De doua zile sta la mine incontinuu. Bine nu si atunci cand sunt eu la scoala. Atunci pleaca si merge, Dumnezeu stie unde. Ma ia pe mine de la liceu si apoi ne plimbam. De fapt el ma plimba prin tot Miami-ul. 

Azi este sambata, prin urmare weekend. Deci imi propun ca azi sa stau lipita de el in permanenta. Vreau sa vad unde dispare toata ziua. 

-Ce facem azi? il intreb pisicindu-ma.

Ma prinde mai bine in brate si se rastoarna cu mine in pat. Se rostogoleste si ajunge peste mine. Ma saruta scurt. O data. De doua ori. De trei ori. 

-Nu stiu, ce vrei sa facem? spune rostogolindu-se si asezandu-ma pe pieptul lui. 

Trasez linii aiurea pe pielea lui. De la gat, apoi pe piept pana la abdomen. Vanataile i s-au mai dus si nu-l mai dor atat de tare. Ce vreau sa facem? Gata stiu. 

-Invata-ma sa conduc!

Ryden conduce relaxat de cateva minute si inca nu stiu unde mergem. Of...e asa de secretos! Imi amintesc de mama lui, care pare o persoana atat de minunata. Oare cum e tatal lui adevarat. Pe cel vitreg l-am indragit destul de mult, dar am observat ca el nu-l prea inghite.

-De ce nu-l placi pe tatal tau vitreg? spun si apoi ma plesnesc mintal. Daca se supara ca il intreb asta.

Trag cu coada ochiului la el si ofteaza. Schimba viteza si continua sa se uite in fata.

-Nu e tatal meu adevarat, cred ca e un motiv suficient, mormaie cu jumatate de gura.

Ma multumesc cu raspunsul asta si apoi analizez putin masina. Nu am mai vazut-o pana acum. Prima data a venit cu ea cand m-a luat de la parintii lui. Cum o fi aflat ca sunt acolo? In fine, masina e super dotata. Are o multime de butoane pe bord si scaunele sunt foarte confortabile. Nu prea stiu multe despre masini, dar lui ii plac si poate invat si eu cate ceva. M-a surprins cand a fost de acord sa ma invete sa sofez, dar inca nu mi-a spus de ce nu o puteam face in parcarea de la supermarket si ma duce Dumnezeu stie unde. Ma uit la el tacuta. Azi poarta blugi negri taiati in genunchi, bocanci negri, o camasa in patratele si o pereche de ochelari de soare fumurii. Ar fi trebuit sa-mi iau si eu. E prea mult soare azi.

-De ce te-ai bosumflat, iubito? ma intreaba.

M-am bosumflat? Nu mi-am dat seama.

-Eu n-am ochelari.

Smart and FastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum