8.BÖLÜM='BİR DEPRESYON VAKASI'

1.4K 65 12
                                    

Evet, zar-zor yazıp bitirdiğim bir bölümle karşınızdayım.
Multide Dünya ve geçen bölümler de ismini bir kaç kez görmüş olduğunuz Tunç Ömer var.Yazım hatalarım varsa özür dilerim. Hemen yayınladım o yüzden bakmadım.

Yarın okul açılıyor #DirenÖğrenci

Bölüm şarkısı:Echosimth- Cool Kids (Pc ye giremediğim için multiye koyamadım. Siz açarsınız artık.)

Vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin.
İyi okumlar✌

8.BÖLÜM = 'BİR DEPRESYON VAKASI'

GÜNEŞ'İN AĞZINDAN;

Kapıyı afifçe aralıyıp kafamı içeri soktum.Gördüğüm ortamla gözlerimi devirdim. Bir zaman sonra alışıyordu insan.Dünya yatakta yan yatmış ve kafasını yataktan sarkıtmıştı. Arkada çalan Ed shreeran'in Give me love şarkısına işaret parmağını havaya kaldırmış elini bir sağa bir sola sallayarak eşlik ediyordu. Odanın halinden basetmiyorum bile. Durum biraz vahimdi.

"Dünya, benim biricik ablam. Ne yapıyorsun burda bakayım,"dedim yapmacık bir şekilde gülerek.

Dünya elindeki kumandayla büyük müzik çalar setinde çalan müziği kapattı ve yan yatıp kafasını sarkıttığı yatakta oturur vaziyete geldi. Benim odamda da müzik çalar seti vardı ama Dünya'nın odasında ki gibi büyük değildi. Yok ya ne kıskanması.

"Aaa beni deprosyondan çıkarmak için yine senimi gönderdiler?"

"Hahaha yok canım olurmu öyle şey ben seni merak ettimde geldim,"dedim gülerek.

"Yalan söyleme. Sen asla benim odama bana bakmaya gelmezsin. Genelde birşey otlanmak için veya birşey istemek için gelirsin. Ayrıca elindeki tahminimce on kutu fındık seni ele veriyor."

"Zekice.Ayrıca ben bunları senin canın çekmiştir diye getirdim," dedim çaktırmamaya çalışarak. Şimdi bir daha anladım bu kızın nasıl Ankara hukukta okuduğu.

Hızlı adımlarla Dünya'nın yatağına ilerleyip oturdum.

"Aman,şimdi bunumu tartışıcağız?Ne oldu anlat bakalım,"dedim elimdeki poşeti açıp içinden fındıkları çıkartırken.Elimde ki fındık paketini birini alıp açtı ve ağzına ikişer-ikişer atmaya başladı.

"Eee hadi Dünya seni mi bekliycem."

"Off iyi be," dedi ve ağzında ki fındıkları bitirdikden sonra konuşmaya devam etti.

"Konu Tunç. Tunç ile sizin de bildiğiniz gibi arkadaşdık. Daha sonra ona karşı birşeyler hissetmeye başladım. Meğersem o da bana karşı birşeyler hissediyormuş. Ama ikimizde birbirmize söylemiyorduk. Belkide o da benim gibi arkadaşlığımızın bozulacağını ve böylelikle hiç konuşamıycağımızı düşünüyordu.Herneyse bundan yaklaşık 3 hafta önce çıkmaya başladık.İlişkimiz aynı bölümde olduğumuz için daha olumluydu.Sevgili olmadan önce Mira'nın ailesinin  karşı komşuları oldukları için durmadan Mira'nın ailesini ziyarete gidiyordum."

"Çakal! Biz zaten bir terslik olduğunu sezmiştik,"dedim gözlerimi kısarak. Daha sonra 'devam et ' derecesinden elimi salladım.

"Neyse.Kızlara olayı anlattığımda gidip ona açılmamı söylediler. Tabii ben böyle birşey yapmıyacağıma göre biraz daha bekledim. Daha sonra Tunç ile daha da yakınlaştık. Üç hafta önce bana o itiraf etti. Benim tahmin ettiğim gibi arkadaşlığımızın bozulacağından korktuğu için bana açılamadığı söyledi. Bende ona benim de ondan hoşlandığımı söyledim. Falan filan. Üç hafta çok güzel geçti taki bu öğlen olan olaya kadar. Bugün Tunç ile öğle yemeğine çıktık. Yanımıza bir kız geldi. Klasik bir şekilde onu özlediğini , uzun zamandır onu görmediğini ve nerlerde olduğunu sordu." dedi ve derin bir nefes aldıp önünde ki pakete dikkatlice bakmaya başladı.Ne olduğunu merak ediyordum ama ondan önce Tunç abinin Dünya'nın en hassas yerinden vurmamış olduğunu umuyordum.

Umutsuz VakalarWhere stories live. Discover now