..34..

12.3K 763 264
                                    

Medya: Jimin~ Oh oh hamburgerlere bak sen gfdjsgdfg

Not: Bu bölüm de hiç mesajlaşma olmayabilir.

Dünden sonra Hyun Ri, Jimin'e hiç mesaj atmamıştı. Kanka olarak kardeşim demişti. Ama Hyun Ri ona inanmamıştı. Bilmiyordu nedenini. Hyun Ri Jimin'in en sevdiği iç çamaşırına kadar her şeyi bilirdi. Kimdi bu kanka kılıklı kardeş?

Bunu araştırmaya koyulmuştu. Öncelikle Jimin'in evine gitmişti. Yanında Bojogae'yi ve Cho Hee Unni'sinide götürmüştü. Hava hala aydınlıktı.

Çantasından çıkardığı dürbün ile evi gözetliyordu. Ama tüm perdeler kapalıydı. "Jimin perdelerini kapatmazdı ki. Üşenirdi sabah tekrar açmaya." diye düşündü.

"Ne oluyor lan orada?"

"Valla ne oluyor ya?"

"Hadi evi basalım."

"He sonrada Jimin beni görsün Bojo. Varya eğer içeride bir kız varsa onun saçlarını tek tek yolarım."

"Yardıma geliriz kuzen."

"Bayadır elim kaşınıyordu."

"Acaba şey mi yapsanız. "Tuvaletinizi kullanabilir miyim?" diyerek eve girip bir kontrol mü etseniz. Şimdi ben gidemem ama Bojogae gider Değil mi kanka?"

"Güzel fikir kuzen. Hadi Bojo~ Fayting!"

"Yah!"

Dediğinde kendini saklandıkları yerden çıkmış halde buldu. Üstünü düzeltip yolun karşısına geçti. Kızlara bakıp kapıyı tıklattı. Kapıyı açtığında Jimin sorar gözlerle ona bakıyordu.

"Ah şey ben lavabonuzu kullanabilir miyim?"

O sırada içeriden ses geldi.

"Hyung? Kim gelmiş."

"Bir saniye."

Jimin içeri gidip gelmişti. Tuhaf olan şuydu ki o içeriden konuşan kişinin sesi Bojogae'ye tanıdık gelmişti. Hemde çok fazla.

"Geçin lütfen.

O sırada da Hyun Ri "Ben daha sevdiceğimin evine giremedim kankam girdi ya.." diye düşündü. Bojogae eğilip teşekkür ettikten sonra içeri girdi.

"Banyo koridorun sonundaki 2. kapı."

"Peki teşekkürler."

Bojogae etrafa baka baka lavaboya doğru ilerledi. Salonun kapısı kapalı olduğundan içeride kimin olduğunu da görememişti.

"Kim tuvaleti kullanmak için birinin evine girer ki. Yaptığım işe bak."

Kızlar dışarıda beklerken Hyun Ri duramamış Jimin'e mesaj atmıştı. Ama henüz cevap gelmemişti.

Bojogae lavaboya girip kapıyı kapattı. Anlamasınlar diye bir süre bekleyip sifonu çekti ve ellerini yıkadı. Jimin'in evi güzeldi. Ama salondaki sesin sahibini de öğrenmezse Hyun Ri onu rahat bırakmazdı.

Banyodan çıkınca aklına gelen şey ile çığlığı bastı ve kendini yere attı. Her şey numaraydı. Ayak bileğini ovmaya başlamıştı. O sırada görüş alanına giren ilk kişi Jimin'di haliyle.

"Hey! Sen iyi misin? Ne oldu?"

"Ayağımı burktum sanırım..."

"Ah tamam. Bana tutun. İçeride biraz otur."

"Tamam."

Bojogae yüzünü yalancıktan buruşturup Jimin'in koluna tutunarak kalktı. Görünüşe bakılırsa salona gidiyorlardı. Jimin kapıyı açıp onu koltuğa oturttu. Bojogae anca içeriye bakma fırsatı bulmuştu. Çünkü Jimin'in kaslı vücudu görüş alanını kapıyordu biraz önce.

"Hyung, ne oldu?"

"Yah sana saklanmanı söylemiştim."

Bojogae gördükleri karşısında şok olmuştu. Jimin'e hyung diyen kişi Ünlü Şarkıcı Jeon Jungkook muydu. Hani Bojogae'ye aşk acısı çektiren kişi.

"Oh my God! Jungkook!"

"Hyung, Hyun Ri mesaj attı. Seslendim ama duymadın. Bu arada selam. " dedi Bojogae'ye, ensesini kaşırken.

"Ben.. Gerçi biliyormuşsun. Sen?

Bojogae yutkundu ve cevap verdi.

"Ben Bojogae."

Olayın şokuyla ağzını kapadı. Adını söylemişti. Jimin Hyun Ri'nin en yakın arkadaşının Bojogae isminde biri olduğunu biliyordu.

"NE? Bojogae mi?"

"Ehehe! Gitmem gerek. Teşekkürler!~"

"Sen Hyun Ri'nin arkadaşısın değil mi? O'sun sen!"

Bojogae depar atarak evden çıktı. Ve bir yere saklandı. Jimin ona yetişememişti. Ardından Jimin eve girince Hyun Ri'ye olanları anlatmıştı.

Jiminnie •Jimin• ✓Onde histórias criam vida. Descubra agora