..58 (Final)..

12.5K 641 396
                                    

Ay işte beklenilen gü~n!

Medya: Jimin gif ve Hyun Ri'nin söylediği şarkı. Hyun Ri bunu sadece kendi söylüyor~

Jimin'de Hyun Ri'de kendilerini, birbirilerinin karşılarına çıktıklarında morarmış gözler veya uykusuz bitkin bir halde çıkmanın kötü olacağı ile avutarak gece güzel bir uyku çekmişlerdi. 

İkisi de erkenden uyanmış, hazırlanmışlardı. Yüreklerindeki heyecan sürekli sırıtmalarına neden oluyordu. Güzel bir gün olmasını dileyerek evden çıktılar okula gitmek üzere.  

***

Okula geldiklerinde sınıflarına gitmişlerdi. Dünden sonra da birbirlerine mesaj dahi atmamışlardı. Konuştukça daha da heyecanlanıyorlardı nedensizce. Daha 3 saat vardı sınava. Nasıl dayanacaklardı bilmiyorlardı. 

Dersi dinledikleri de yoktu. Sadece o anı düşünüyorlardı. Mesajlaşmalarını akıllarına getiriyorlardı. Ve ellerinde olmadan yine sırıtıyorlardı. 

***

Şu anda Hyun Ri'nin dersi boştu ve son provalarını yapıyordu. Jimin ise dersteydi. Birazdan zil çalacak ve teneffüs olacaktı. Jimin dakikaları sayıyordu, Hyun Ri'de notaları. 

Sonunda zil çaldığında Jimin koşarak sınıftan çıktı. Öğretmenden bile önce çıkmıştı. Zemin kattaki salona girdiğinde sadece bir kaç kişi vardı. Sahne de de büyük bir piyano..

Hyun Ri prova odasından çıkmış sahnenin arkasında bekliyordu. O, 8. sırada çıkacaktı. Saatler azaldıkça kalbi de hızlanıyordu daha fazla. 

Öğretmenler ve öğrencilerde koltuklardaki yerlerini almışlardı. Birazdan 1. kişi çıkacaktı. O kişinin adı duyulduğunda sahneye çıktı ve pianonun sandalyesine oturdu.

Herkes piano ile bestelediği şarkıyı çalacaktı. 

***

Jimin, Hyun Ri'nin kaçıncı sırada çıkacağını bilmeden heyecanla bekliyordu. Şimdi 7. kişi de bitirmişti ve 8. kişiyi öğretmen anons etmek için oturduğu yerden kalktı. 

"8. Kişi; Kim Hyun Ri. Gel canım~"

Jimin'in duyduğu isim ile gözleri büyüdü. Ve oturduğu yerde dikleşti. Ölecek kadar heyecanlıydı. Hyun Ri derin nefes alarak ezberlediği nota kağıdı ile sahneye geldi ve eğilerek selam verdi. 

Sonra da piano sandalyesine oturdu. Jimin burada mı bilmiyordu. Ama izleyicilere göz gezdirdiğinde Jimin'i görmüştü ve ona gülümsemişti.  

Jimin bu gülümseme karşısında eridiğini hissetmişti. İçi kadar kendisi de çok güzeldi Hyun Ri'nin.  Gülümsedi Jimin ve pür dikkat Hyun Ri'yi izlemeye koyuldu. Hyun Ri söylemeye başlamıştı.

Ben uçamayan bir kuşum

Ve resmim boyalı değil

Bir şair ve ya heykeltıraş değilim

Ben sadece benim

Yıldızları okuyamıyorsun

Ve ayı düşüremiyorsun

Ben ne gökyüzü ne de güneşim

Bu yüzden yalnızım

Ama biliyorsun bazı şeyler vardır

Buraya gel sana göstereyim

Jiminnie •Jimin• ✓Where stories live. Discover now