Hoofdstuk 2

44 2 0
                                    

~ Hij

"Oke dan." zegt Sophie tegen Fleur nadat ze heeft gevraagd of Sophie ook naar Parijs wil. Ik glimlach naar haar, ze glimlacht terug en ik zie dat ze moet blozen. Het liefst loop ik nu naar haar toe en geef ik haar een kus maar ik durf het niet. Op school sta ik bekend als de jongen die alles durft maar als het op Sophie aan komt durf ik niks meer. Ze is zo knap..

"Daan?" "Daan?!" roept Sem.

"Huh?" Antwoord ik verbaasd. Ik zie dat Sophie haar lach probeert in te houden, ik glimlach. Ik weet dat wanneer een ander mesjes dat had gedaan dat ik haar boos had aangekeken maar Sophie.. Ik kan gewoon niet boos op haar worden.

"Ik vroeg of je mee ging naar de winkel, we hebben een tussenuur."

"Is goed."

We lopen samen naar de uitgang van de school. Ik zucht, waarom durf ik haar nou niet gewoon te zoenen. Ik heb al zoveel meisjes gezoend zonder enkele moeite..

~ Zij

Daan en Sem lopen weg, ik staar naar Daan. Waarom is hij zo knap?! Het liefst ren ik nu naar hem toe, spring ik in zijn armen en laat ik hem nooit meer los maar ik durf het niet, ik durf nauwelijks tegen Daan te praten omdat ik bang ben dat ik iets doms zeg.

"Staar je nou naar Sem?!" Zegt Fleur.

"Nee?" Fleur vroeg laatst of ik op Daan was en gelukkig heb ik haar kunnen laten denken dat dat niet zo is.

"Dan is het goed!"

Na nog 45 minuten wat te hebben gekletst gaan we naar de volgende les.

Ik zit de hele les voor mij uit te staren en te denken aan Daan, zijn perfecte haar, perfecte ogen, perfecte neus, perfecte mond, perfecte sixpack, perfecte, gespierde armen, perfecte benen, het perfecte vriendje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hee allemaal!

Sorry voor dit ( weer ) best wel korte hoofdstuk. Ik ben van plan om het volgende hoofdstuk écht langer te maken. Ik ga een sprong maken in het boek naar het gedeelte dat ze naar Parijs gaan en ik vond het persoonlijk raar omdat nog in dit hoofdstuk erbij te plakken..

Ook is voor mij vandaag school weer begonnen na de zomervakantie.. :c Ik ga proberen om zoveel mogelijk te updaten. Ik hoop niet dat de leraren al teveel toetsen en huiswerk opgeven zodat ik nog verder kan schrijven met mijn 'boek'.

Hopelijk vonden jullie dit ( korte ) hoofdstuk wel leuk!

xxx R!

MineWhere stories live. Discover now