Hoofdstuk 7

36 2 0
                                    

~ Hij

Na nog 2 super dagen moeten we vandaag weer naar huis. Sem is de laatste dagen best afwezig en hij doet veel minder met Fleur. Misschien moet ik binnenkort maar aan Sophie vragen of zij weet wat er aan de hand is, vrouwen vertellen toch alles aan elkaar. 

~ Zij

Ik en Daan zitten naast elkaar in de bus, we kwamen als laatste aan en er was alleen nog maar voorin plek. Fleur en Sem konden wel achterin zitten. Ik lig met mijn hoofd tegen Daans schouder aan terwijl we samen muziek luisteren; By Chance (You & I) van JRA. Na nog wat nummers zet Daan de muziek op pauze en kijk ik hem vragend aan. "Sofie, weet jij misschien wat er met Fleur en Sem aan de hand is?" Ik knik, "Ik vertel het je vanavond, goed?" "Is goed." Antwoord Daan en hij drukt een kus op mijn mond. Hij zet de muziek weer aan en ik leg mijn hoofd terug op zijn schouder.

~ Hij

Wanneer we eindelijk zijn aangekomen gaat Sofie met mij mee naar mijn huis. Ze heeft haar ouders al gebeld en die vonden het goed. Het gesprek duurde best lang dus ik denk dat haar moeder haar wat dingen heeft verteld die we niet mogen doen, ik ken haar moeder niet maar Sofie en ik doen wat we willen. Ik ben alleen thuis, zoals altijd eigenlijk. Mijn ouders hebben een bedrijf waardoor ze veel naar het buitenland moeten. Best relaxed maar soms als ik zie hoe veel lol Sem met zijn ouders heeft zou ik ook best willen dat mijn ouders er vaker waren.

Wanneer we aankomen bij mijn huis pak ik Sofie haar hand en lopen we naar binnen toe. Ze gaat op de bank zitten en ik vraag haar of ze wat te drinken wil, aangezien het best koud is nemen we allebei warme chocolade melk. Ik neem het mee terug naar de kamer en zet het neer op de tafel.

~ Zij

Daan zet ons drinken op de tafel en komt naast me zitten. Hij trekt mij op zijn schoot en ik druk mijn mond op de zijne. Hij wil meer en vraagt door zijn toestemming door zijn tong tegen mijn, nog gesloten, lippen aan te drukken. Ik doe mijn mond open en draai rondjes om zijn tong heen. Naar een tijdje doe hij zijn hand onder mijn shirtje en gaat hij steeds verder omhoog. Ik schrik ervan, maar hij is mijn vriendje. Dit is toch normaal? 

Hij knijpt in mijn borst en na een tijdje trekt hij mijn shirt omhoog.

"Stop Daan, ik wil dit niet, nog niet." Zeg ik. Verbaast kijk hij mij aan. "Niet?" "Nee, niet."

~ Hij

Ik wist dat ze het nog niet wou, maar toch deed ik het. Wat ben ik ook voor een lul. Ik kan mezelf gewoon niet stoppen als ik Sofie zie, ze is zo mooi. 

"Sofie? Je zou toch vertellen wat er met Sem en Fleur aan de hand is?"

~ Zij

Fuck, slecht moment Daan, slecht moment.

 "Uhm, ja..." Nieuwschierig kijk Daan mij aan. "Nou, Fleur wil zeg maar meer dan Sem wil."

~ Hij

"Oh, maar blijven ze nog wel bij elkaar dan?" Vraag ik "Ik weet het niet" Antwoord Sofie.

Misschien moet ik naar Fleur gaan, friends with benefits, daar is toch niks mis mee? Sofie zou blij moeten zijn dat ik dan van haar af blijf. Ik besluit om vanavond naar Fleur toe te gaan. Ik zeg wel tegen Fleur dat ik moet werken ofzo, weet ik veel.

~ Zij

Inmiddels is het avond, we hebben net een patatje gehaald bij de snackbar.

 "Sofie? Sorry dat ik het nu pas zeg maar ik moet vanavond werken..." Zegt Daan.

Werken? Ik wist niet eens dat Daan een baan had?! "Werken? Sinds wanneer werk je? En waar? En waarom zeg je het nu pas?

"Sorry Soof, ik werk sinds een maand, bij de supermarkt en ik zeg het nu pas omdat ik het nog gezellig wou houden, anders was je de hele middag zo boos.." Antwoord Daan.

"What the fuck?! Vind je het gek dat ik boos ben je hebt niet eens..." Hij drukt zijn lippen op de mijne en zegt "Sorry Sofietje."

"Het is al goed, hoe laat kom je terug?" "Uhm, dat ligt eraan hoeveel er gevuld moet worden, als ik klaar ben app ik je!"

"Oke, tot zo." "Tot zo Sofietje." Ik begin te blozen en geef hem snel een kus voordat hij weggaat. Ik ga wel iets op netflix kijken ofzo.

~ Hij

Wanneer ik bijna bij Fleur ben kijk ik snel of ik niet de fiets van Sem zie staan; gelukkig niet!

Ik bel aan en haar moeder doet open. "Is Fleur thuis?" Vraag ik. "Ja, ze is boven. Loop maar verder."

Ik loop naar boven en aangekomen bij de kamer waarvan ik denk dat het van Fleur is klop ik op de deur. "Binnen!" Roept iemand dus ik stap naar binnen.

"Daan? Wat doe jij hier?"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hee mensen! 

Eindelijk weer een nieuw hoofdstuk, hopelijk vonden jullie het leuk! Het volgende hoofdstuk word een leuker, dat beloof ik!

Mijn hoofdpijn is gelukkig groot en deels over. Ik heb het wel erg druk met school maar vandaag was ik vroeg vrij dus kon ik nog lekker schrijven!

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn boek, inmiddels al 120 reads!

Hou van jullie, 

xxxxx R <3


MineDove le storie prendono vita. Scoprilo ora