Prolog. Gutt møter politi

266 17 2
                                    

Jan pow
Endelig er hun dø. Ingen, da mener jeg ingen kaster vekkeklokker gjennom vinduet mitt uten å få skikkelig svi!!!

Jeg ser ned på den livløse jenta. Heldigvis går jeg ingen steder uten hanskene mine på. Det vil ikke komme noe fingeravtrykk noen steder. Ingen vil få vite at det var jeg som drepte henne. Jeg ransaker rommet hennes for penger, hun ødelag faktiske vinduet mitt. Jeg finner ca 2000kr og stapper dem i lomma.

Sususujsjjsk
Et syn er på vei. Jeg kan se politi bilen kjøre opp til naboen. De kommer løpende inn på rommet. Finner den livløse jenta på gulvet. Uheldigvis er jeg deres første mistenkte. Jeg har jo vært innblandet i politiet før. For blant annet smugling, mord og masse annet ulovlige saker. Før jeg vet ordet av det er jeg arrestert for mordet på jenta. Noe jeg ikke gjorde. Eller vent litt det gjorde jeg. Ja det stemmer jeg drepte henne med mine egne hender.
Sjshhsjsg

Å NEI!!!!!!!
Jeg kommer til å bli skyldig vis jeg ikke gjør noe. Jeg må tenke fort. Politiet kan være her vært øyeblikk. Men det tar lengre tid enn det. For jeg blunker men politiet kommer ikke allerede. Jeg har en plan. Og den vil funke perfekt.

*Senere*
Jeg tar frem mobilen min å sender en melding til ingen andre enn Joshua. Selvfølgelig med ukjent nummer.

Ukjente meg: "Kom til smuget bak Kina restauranten i byen kl 00:00:01 i kveld ellers vil du angre"

Jeg trykker på send å sender meldingen det lager en kul shh sh lyd. Den er veldig morsom hsh sh. Ååå kom igjen jeg kan ikke være kul hele tiden.

Det tar litt tid før Joshua svarer

Joshua: "Hvem er dette å hva vil du???"

Ukjente meg: "Ditt beste mareritt og det får du se i kveld. Kom ellers!!!...!!."

Ukjente meg: "Jeg mente ditt værste mareritt !!"

Han svarer ikke etter det men jeg vet han kommer til å komme. Ingen tør å ikke dukke opp selv når de ikke vet at det er meg selveste Jan.

*23:59:00*
Det er bare et min og 1 sek til Joshua skall dukke opp. Jeg har den store mørke hettegenseren trukket godt over hode og en maske så ingen kan se at det er meg.

23:59:59
2sek til
1... 2...
Der kommer han akkurat på tiden. Jeg sparker meg vekk fra veggen og begynner å gå mot han. Han er redd, men hvem vil ikke vært det. Han ser opp på meg med forvirrede øyner.

"Hvem er du?" Spør han. "Hahha ikke noe du har noe med. Jeg er bare her for en ting". Jeg tar fram en kniv fra lommen. Han blir mer red å tar et skritt bakover. Jeg ler en ond latter. Tar faste skritt mot han å hever kniven over hode hans. Han fortsetter å gå bakover men treffer til slutt veggen. Jeg ler igjen.

Mohajajahahahahahaha.

Jeg lar kniven kjære gjennom håret til Joshua. Kutter et par hårstrå. Han ser lettet ut.

"Gi meg genseren din a!!" Han ser på meg en stund forvirret. "Jeg mente i dag!!" Skriker jeg. Han røsker av seg genseren å gir den til meg. Jeg tar den i mot å ber han gå men ikke fortell dette til noen selv om han ikke vet hvem jeg er.

Jeg løper hjem til med å opp på rommet mitt. Går inn gjennom vinduet til nabo jenta hun ligger der fortsatt. Jeg legger fra meg genseren til Joshua på senga hennes. Og planter noen hårstrå fra Joshua på mordstedet. Og forsvinner ut vinduet og over til mitt. Da var det gjort.

Mohahahhahahjahahahjaha!!!
Nå er det bare å vente på polti.

***
Det kommer mer ASA
Hadiiii på badiiii

Boy Boy BADBOYWhere stories live. Discover now