Capitolul 1

289 10 1
                                    

Mă trezesc transpirată si cu o respiraţie sacadată.Se pare că din nou am avut acel coşmar,care îl am de 4 ani la rînd. Am început să plîng cînd am simţit că 2 braţe mă înconjoară şi îmi şopteşte la ureche "Gata,totul a fost doar un coşmar.Totul va fi bine".Îmi întorc capul spre bruneta de lîngă mine şi o strîng cît pot de tare în braţe. Ea mereu mi-a fost alături după ziua ceea de coşmar.

 Ah da,am uitat să mă prezint. Mă numesc Hope Jonson. Am 18 ani,brunetă cu ochii căprui.Am 1,68. Sunt o fire foarte închisă în sine supă plecarea familiei mele în altă lume. Fata de lîngă mine este Sofiea Palvin. Cea mai bună prietenă a mea de la şcoala primară. Ea este brunetă,cu ochii albaştri,are 1,72 şi este de origine din Ungaria. Dar s-a mutat aici cu familiea sa cînd avea doar 5 anişori. Acum trăieşte cu mine. După accidentul care mi-a schimbat viaţa radical ea a fost singura persoană care nu a renunţat la mine şi nu m-a abandonat,şi îi sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru.Trăim în Italia,în unul din cele mai bogate cartiere.Părinţii mei mi-au lăsat o avere întreagă cînd au plecat. De aceea eu îmi pot permite orice doresc. Sunt mai deosebită de celelalte fete. Eu nu mă dau cu "făină"aşa îi spun eu la cosmetica lor. Eu folosesc doar rujul şi rimelul.Sunt de asemenea o mare fană a curselor.De aceea mai toţi îmi spun Black Demon. Pentru simplu fapt că eu sunt cea mai periculoasă din oraş,toţi îşi ştiu locul,şi nimeni nu se atinge de mine. Lucrul acesta mă bucură,dar uneori mă şi întristează.Pentru că din acest fapt eu nu prea am prieteni. Adică na,cine ar vrea să fie prieten cu o mafiotă,vă spun eu,nimeni.Eu sunt şi capul mafiei Black Angel . Dacă sincer nici eu nu ştiu de unde mi-a venit ideea aceasta trăsnită de a numi aşa o mafie da ce sa-i faci,asta sunt eu. Din mafiea mea face parte şi Sof. Tot ce facem,noi facem împreună.

Acum hai să revenim la ziua de azi.M-am sculat ca de obicei din cauza coşmarului meu pe care îl am deja de 4 ani la rînd,şi nu ştiu cum să scap de el,pur şi simplu nu ştiu.  Astăzi este Dumică,1 iunie,şi prima zi de vară.Yeyyy,acum avem libertate pentru a face ce dorim noi. M-am desprins din îmbrăţişarea lui Sof şi m-am îndrepatat spre dulap pentru a-mi alege o ţinută pentru ziua de azi. Am decis să port total ceva diferit de hainele pe care le port eu zi de zi. Mi-am ales o cămaşă albă,o pereche de pantaloni albaştri scruţi si o pereche de pantofi cafenii cu un toc cui.Am mers la duş şi m-am băgat în cadă,iar apa îmi răsfăţa fiecare părticică de corp.După jumătate de oră de relaxare am eşit din duş şi m-am îmbrăcat în hainele de mai devreme. Cînd am eşit din duş Sof îşi prindea părul cu un elastic.Se pare că a fost la baia din camera de oaspeţi. Cînd m-a văzut parcă a împietrit,pur şi simplu stătea şi se uita şocată la mine.

-Woow.Este tot ce a spus ea.

-Ce woow? O întreb eu cu o sprînceană ridicată

-Tu..tu arăţi diferit.Unde îţi sunt hainele negre pe care le porţi mai mereu? Reuşeşte ea într-un final să spună.

-Este vară,de aceea am decis să port şi eu haine normale.Nu numai haine negre.Acum închide gura că intră muşte,şi ajutămă să îmi îndrept părul. 

-Bine şefa. Spune şi îi apare un zîmbet tîmp pe faţă.Deci ce v-om face astăzi? Întreabă ea în timp ce îmi îndrepta părul cu placa.

-Păi,nuştiu.Mă gîndeam să mergem la o cafenea iar seara să mergem la docuri.

-Este o idee genială. Spune ea entuziasmată. GATA.Ţipă ia în urechea mea iar eu mai aveam un pic şi o poceam.

-Dacă mai ţipi aşa o dată jur că te pocnesc.

-Vezi,cum să nu. Spune şi începem să rîdem.Clar că nu aş putea să trag în ea,pentru că ea e sora mea. 

Mi-am luat o cheie de maşină la nimereală şi am eşit cu Sof din casă.Ea purta o fustă cu un ornament floral,iar sus avea un maiou cu un cap de pisică pe el.Iar părul îl avea strîns într-o coamă de cal perfectă. Am deschis garajul şi am apăsat pe cheie să văd care din maşini am luato azi,era unul dintre BMW-urile mele.Era cel negru. Am urcat ambele în maşină şi am pornit spre cea mai apropiată cafenea din apropiere. În 10 minute eram deja acolo.Sof a pornit în faţă pentru a ne ocupa locuri iar eu am rămas în urmă şi am blocat maşina. Cînd să intru în cafenea m-am ciocnit de un tip. Un brunet cu ochii căprui şi bine făcut.Era cu mult mai înalt ca mine. Avea o privire foarte rece care îţi putea da fiori dacă nu eram eu acea care a dat peste el. M-a privit urît după care a spus :

-Vezi pe unde mergi?

-POFTIM? Ţip eu ca o disperată. Omule,tu ai intrat în mine,tu ar trebui să vezi pe unde merge. Îi arunc cuvintele după care intru în cafenea fără a mai asculta ce zice idiotul ăla.Mă aşez la masă cu Sof şi încerc să mă calmez.

-Ce s-a întîmplat?Întreabă bruneta speriată

-Un tîmpit a intrat în mine după care mi-a spus să văd pe unde merg. 

-Dăl dracu,nul lua în seamă,hai mai bine să comandăm ceva. Spune ea şi se uită în meniu. Am stat acolo cam mult imp,adică pînă s-a lăsat seara. După care am decis să ne ducem acasaă să ne schimbăm pentru plecarea la docuri.

Yayy,uite şi primul capitol. Nuştiu dacă este bun,dar o să mă strădui să îmi reuşească. Vă puup.. :** 

Iubire înte 2 Demoni. *-*Where stories live. Discover now