Злото, самото и чисто зло

161 14 2
                                    

Събудих се и навсякъде около мен беше тъмно. Опитах се да стана, но не успях когато се огледах видях, че съм завързана с едно въже за китките и с друго краката. Опитах се да разгледам по-добре помещението, но навсякъде беше тъмно. Къде пък съм сега последно помня, че започнахме да играем с момчетата истина или предизвикателство и ме бяха накарали да се натискам с Хари, а после после не помня какво стана.

Всичко отново става бяло какво ако това е сън ще се убия. Тогава в стаята влезе мъж, средно висок с посивяла коса, чакай малко това не е ли Джордж настойникът ми този от когото бягам. Какво прави тук, не по скоро какво правя аз тук. Опитах се да кажа нещо, но не можах. Устата ми беше залепена с тиксо.

-Колкото и да се опитваш няма да можеш нито да се отвържеш, нито да пищиш, стаята е звукоизолирана, приятеля ти не знае къде си.

-Ммм какво да правим сега с теб, а сетих се ще те истезавам, чукам и ти ще крещиш името ми разбра ли.

Гледна точка на Хари:

Какво и стана изведнъж, докато играхме и тя избра предизвикателство и после се натискахме припадна. Аз ли и направих нещо. Сега я гледам как спи на моето легло. Тя е моя аз....... просто трябва да я имам, но не мога. Можеш естествено, че можеш та ти прави секс с нея за бога, това нищо ли не означава за теб-каза гадното гласче в главата ми. Но и то е право колкото и да е досадно. Тя е толкова невинна, сладка и невинна, да това е тя а аз аз съм злото, самото и чисто зло. Аз не мога да обичам, но това момиче ме размеква. Косата и като кадифе мека кестенява като моята. Тези кафяви очи прогарят дупка в сърцето ми когато ме погледне. Тези меки устни с вкус на ягода, толкова са червени. И така добре целуват. Бавно се преместих и легнах до нея, така искам да я целуна. Надвесих се над нея но тя се събуди и извика.

-Какво има Роуз аз съм тук!

-Той......... той беше в съня ми и искаше да ме истезава и да ме изнасили.

-Кой е той Роуз, тук няма друг освен мен.

Тя ме прегърна силно сякаш ни е за последно, тогава реших.

-Роуз какво ще кажеш, ами знам ли да.......  ми станеш гадже. Да бъдеш моя.-почесах се нервно по тила.

Гледна точка на Роуз:

Той какво каза туко що. Иска да бъда негова.

-Приемам Хари.

-Толкова се радвам.

Той стана и се приближи до мен дръпна ме за да стана и аз и ме целуна страстно. Толкова меки устни имам чувството, че ще се разтопя. Онова чувство, когато обичаш някого и то много, но възможно ли е да съм се влюбила в този човек.

-Е аз ще се обадя на един приятел да дойде да го отпразнуваме ако искаш покани и ти приятелка за купона.

-Добре.

Звъннах на Нелс все пак тя ми е най-добра приятелка, нямам други пък и само тя ме търпи. Каза че ще дойде за подкрепа, но под подкрепа разбирам ,, ще дойда да изпия алкохола бебче".

-Ей Хари колко души си поканил.

-Защо питаш, около 60 души не са много.

-Не са много ли та изобщо ще има ли място за тях.

-Да! Та къщата е голяма има и басейн така че ще стигне.

-Добре. Щом казваш.

-А ти колко покани бейб.

-Ами само един човек много важен за мен който ще ти изпие алкохола. Момиче е и се казва Нелс.

-Момиче ще изпие алкохола, не го вярвам, но както кажеш.

Всички гости започнаха да идват, а аз още бях в стаята на Хари и се чудех какво да облека. Хубавото е че Нелс ми е пратила две рокли, едната е червена и е с гол гръб, а другата е черна прилепнала и къса. Е дано Хари не се сърди като ме зяпат но ще облека черната.


Stay with me,please!( В Процес На Редактиране) Where stories live. Discover now