1~ Tronto og Chiras

64 4 0
                                    

Jeg hadde tårer I øyne mens jeg så Tronto, min beste og eneste venn trave fornøyd rundt på det store beitet. Eieren Carl Solheimer eide mange gode galopphester som ofte løp og vant... men aldri the triple crown. Ingen hester fra Norge har noen sinne gjort det.

Jeg ser på den søte 1 åringen løpe rundt som en fødte champion. Han hadde stegene og kansje farta men absolutt ikke utholdenhet! Han orket såvidt og løpe over beitet. Han skal delta I løpet om ca 1 1/2 år. Det er ikke nok til og trene en uerfaren hest. Kanskje til små løp her I Norge men, han er også feil avlet. Moren er en normal galopphest mens faren er ridehest.

Tronto gjorde noen lekne hopp bortover. Jeg kunne ikke svikte han!

Jeg gikk bort til stallen og inn til min kjære gamle hoppe Chiras. Hun var en gammel friser så hun var ganske så stor. Hun skulle snart avlives pga hun har så vondt I ryggen og beina. Hun klarer ikke engang og galoppere på beitet sitt. Jeg slipper tårene når jeg tenker på at det er I neste uke. Jeg stryker henne lett over neseryggen og klør litt I pannen.
~♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~ ♡ ~
Ok, denne boka er bare en bok jeg skriver når jeg vil skrive om hest. Jeg skal prøve og oppdatere ofte men jeg er mer fokusert den andre boka. Snx xD

Siste sjanse TrontoWhere stories live. Discover now