Descriere: Extrem 666

471 49 9
                                    

      „ Cea mai periculoasă armă împotriva firii umane este însăși umanitatea." - Regatul Sovietic, recunoașterea vasalității tuturor locuitorilor din Regat față de rege, 12.august.2050



  O lume haotică. Un război. O armă. Un secret, iar întreaga lume a Evelynei Meyer ar putea fi distrusă pe veci.

   În ziua celei de a optsprezecea sa aniversare, Evelyn Meyer este programată să se alăture comunității Regatului Sovietic. Pământul, care altă dată părea un loc frumos și cuprins de pace, este zguduit de un război interminabil. Evelyn nu a văzut niciodată cum era Pământul înainte de Ziua Întunericului, moment istoric implantat cu mândrie și teamă în mintea locuitorilor aflați sub domnia puterii sovietice... Cel puțin, pentru cei care mai pot simți așa ceva.

  O mișcare nebunească și impunătoare din partea Generalului Armatei Sovietice, Naum , face ca un ser misterios să fie elaborat de cei mai mari savanți ai momentului. Capabil să oprească sentimentele umane și să transforme oamenii în mașinării de luptă cu sânge rece, serul pare cheia războiului și a câștigului. Dar ce se întâmplă atunci când cea mai căutată armă a momentului se pierde, iar cele mai puternice state inamice Regatului Sovietic pun în aplicare același plan?

   La a optsprezecea sa aniversare, Evelyn e programată să devină unul dintre acești oameni. Și totuși, mai are ceva de pierdut într-o lume care nu mai cunoaște de multă vreme umanitatea?

   Mai presus de toate, ce se va întâmpla atunci când lucrurile nu decurg conform planului, iar Eve se trezește în mijlocul unui plan demonic, un plan care ar putea să fie mult mai strâns legat de ea decât ar fi crezut... Un plan care ar putea decide distrugerea sau renașterea din cenușă a umanității care exista cândva.

Serul MorţiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum