54. Morning

190 5 4
                                    

Harry pov:

-de volgende morgen 10:16-

Ik word wakker door geluid van buiten en open langzaam mn ogen , ik kijk opzij en zie dat Louis een hand om me heeft geslagen. Ik glimlach. Ohja ik lig bij Louis. Iedereen slaapt nog en ik wrijf in mn ogen en ga voorzichtig t trappetje af met mijn ogen op slapende louis gericht. Ik sluip naar mijn bed en kruip er in. Voor t geval dat mensen denken dat ik bij Louis heb geslapen. Kuch Tess.. Ik pak mijn mobiel en open twitter. Shit vanavond optreden!
' goodmorning. Were still in germany. Its awesome here. Cant wait to go on stage tonight ! All the love x H'. Ik leg mijn mobiel weg en zie Niall boven mij wakker worden " morninnn" zeg ik en niall mompelt wat.

-a few moments later-

Iedereen zit aan de eettafel en we zitten te bespreken over t optreden vanavond. Louis is nogal brak. T enige wat ie vanmorgen zei was" goedemorgen ik ben brak" . Ik grinnik bij de gedachte. Moet ie maar niet zoveel feesten. Ik neem een hap van mijn crushli en kijk naar Tess die Louis een kus geeft. Ik draai met m'n ogen en negeer het.

Tess pov:

" gaat t wel liefje" zeg ik strelend door Louis zijn haar. " t kan beter" zegt ie en kucht.
" we hebben vanavond optreden zuiplap" plaagt Liam. Louis knikt " klopt" zegt ie droog terug. Niall pakt thee voor ons en zet t neer. Maud eet een broodje met kaas en lacht met Niall. Ze zijnzo cute. Amy en zayn zitten op amy haar bed een serie te kijken. " ik wil hier nooit meer weg dit hotel is veel te gaaf" zeg ik en iedereen knikt.
" zeg dat wel! " zegt Harry met een fake glimlach.
" ze hebben hier ook een sauna weten jullie dat? En een turksstoombad" zegt Niall als een fangirl over een badkamer. " stoombad? Misschien wat voor jou" zeg ik en stoot louis aan. Louis knikt " maybe later" zegt hij en neemt zijn laatste hap brood.

" Wat gaan we vandaag doen?" Zegt maud. " ik denk hele dag nikss doen" zegt Liam en gaapt. " goed plan" zegt Harry en loopt van de tafel en ploft op zn bed. Ik grinnik en Louis lacht. Harry lacht terug naar Louis en geeft hem een knipoog. Shit all those larry feelings. Louis is van mij.

HET WEEKEND IS AL VOORBIJ .. Morgen school en mijn kat is ziek.. Gaat nie lekker de laatste tijd.. T is nu bijna 1:00 en eigenlijk zou ik moeten slapen. Dus gn ❤️❤️xx

Louis dreamgirl (DUTCH)Onde histórias criam vida. Descubra agora