6. nudes

906 28 2
                                    

"Du, kan du lägga dina armar över ansiktet" Utan att tänka över vad det är han frågar mig om gör jag som han säger och slappnar av till tyngden av mina armar. Dock reagerar jag på det klickande ljudet som jag så väl känner igen, följt av några mumlande svordomar.

"Tog du en fucking bild på mig. Seriöst.." säger jag ilsket, men behåller armarna framför ansiktet i ren frustration. Ett vibrerande ljud hörs strax där efter, och jag antar att han stängde av ljudet. Vilken idiot.

"Det är ju helt jävla sjukt!"

"Fan vad pin, asså jag lovar det är bara typ runkmaterial. Man ser ju inte ens att det är du!" säger han försvarande och jag suckar djupt, men säger inget mer. Tystnade förblir stel, och inte ett ljud hör jag från honom. Men varför inte vara snäll? Killen verkar ju ha ont om porr.

En av sängkuddarna ovanför mitt huvud drar jag ned och och kramar om samt placerar över ansiktet, innan jag långsamt, lite nervöst, särar på mina ben för honom. Jag kan höra hur han tyst drar för andan en aning, och jag kan inte låta bli att skratta åt hur fuckad jag är. Vad håller jag på med ens?

"Nemen" får jag ur mig bakom kudden och döljer återigen min kropp. Felix kan jag avgöra skrocka lågt innan han dimper ned bredvid mig i sängen igen. Dock behåller jag kudden över ansiktet, tills jag känner hur han mjukt placerar ett antal kyssar över min mage. Då han når privatare delar känner jag återigen hur det pirrar till, och avlägsnar den fjantiga kudden från mitt ansikte för att få något gjort.

"Backa lite" skrattar fram lågt, och jag gör likt det han ber mig om, och backar upp en bit i sängen så att mitt huvud landar mot de mjuka kuddarna. Hans kropp följer min, och tillsist drar han den nu säkert ganska lökiga och onödiga filten över oss. Visst känns det bra för mig att ha den - jag vill inte visa min kropp - men varför han tar initiativet till det fattar jag inte. Han borde väl inte skämmas? Han är väl van?

Än en gång slinker hans hand dock ned mot mitt kön, och jag flämtar då han låter sina fingrar göra mig mer in the mood, likt tidigare.
Och innan jag märker ordet av det så har något helt annat tagit hans fingrars tidigare plats. Otroligt spänner det, och jag grimaserar över den nästan smärtan.

"Går det bra?" frågar han och jag nickar besvärat. Kanske lite otroligt. Dock vill jag inte avsluta det här. Om jag väl skämt ut mig såhär långt kan jag lika gärna köra fullt ut.

Han pressar sig längre in, och sedan ut igen en bit. Trycket släpper då efter någon obehaglig minut, och jag som trodde att det bara skulle bli värre. Var inte smärtan hur hög som helst när man förlorade oskulden? Det trodde jag.

"Ahhm" Hans mörka utdragna stön får mig att reagera. Såhär har han inte låtit tidigare. Såhär har ingen låtit tidigare med mig. Och aldrig har jag heller tänkt på innebörden av ett stön. Vadå liksom, skulle det vara attraherande? Men här nu, med honom över mig, har inget tidigare någonsin varit mer sexigt.

"Mhm, snabbare" säger jag flämtandes, och han trycker sig med de orden djupare i mig.

Tystnaden efteråt är nästan pinsam, men jag väljer att inte tänka på det. Istället flåsar jag till ljudet av hans egna otroligt tunga andetag, och det är som
ifall vi båda inte alls är totala främlingar, men vad vet jag om hur det annars bör kännas?

Ett mörkt djupt stön lämnar tillslut hans läppar där han över mig, och i mig, rör sig hetsigt. Hans otroligt attraktiva röst får mig då av någon anledning att le en aning, och jag skrattar tillsist till på ett fnittrande vis. Dock tystar jag mig själv snabbt med en njutfull suck, som Felix stämmer in på. Han vinklar sitt ansikte mot mitt och behåller vår ögonkontakt medan han djupt stöter sig in i mig, och den brännande smärtan som funnits i bakgrunden förstärks en aning. Dock biter jag ihop och sluter ansträngt mina ögonlock medan jag rör mig mot honom på samma vis som han.

När vi båda skapat någon slags, nästan perfekt, rytm i våra stötar mot varandra upptäcker jag känslan. Den där känslan. Mina stön därefter är inte få. Känslan får mig att känna något jag tidigare inte riktigt gjort, och jag förstår nu på riktigt hur det är att stöna utan att ens försöka.

"Du-uh.. vad var det? mhm" Frågar han med huvudet nedsänkt precis intill mitt.

"I-isabelle" får jag fram, och våra framstötar har riktigt börjat arta sig till ett helt nytt stadie.

"Går det bra?" Mitt enda svar blir ett hummande stön. Visst känner jag av en smärta, men inte endast.

"Du är så jävla skön asså" Säger han lågt med hackiga andetag. "Du rör dig så bra, isabelle.. -gör mig så jävla kåt" Han kysser mellan flämtande andetag min hals, medan det enda jag i den här stunden söker är luft. För det är så kvavt. Det är så varmt. Min njutning är överväldigande.

Länge har jag vetat om att sex antagligen är överskattat, ingen stor grej - så som alla andra säger. Men inte visste jag att jag på riktigt kunde njuta såhär av att vara kåt, och knulla.

"Du är inte så uh- så dum heller, Felix"

unpredictableWhere stories live. Discover now