2

1.9K 89 3
                                    

Zuchtend probeer ik Caleb wakker te maken. Er is nog maar een oplossing mogelijk op dit moment, en dat is met een lepel tegen een pan slaan. Caleb heeft het recht verdient om zo wakker te worden. Dat hij nou de enige is die niet opstaat door 12 wekkers, tja, dan kan ik er ook niet veel aan doen. 

"CEEEEB!" Schreeuw ik, terwijl ik keihard met de lepel tegen de pan sla. Eindelijk. Ik hoor gemompel. "Shut it Em." Ik sla nog een keer met de lepel. "Emma Jane Bakker. Shut it." Terwijl hij een kussen over zijn hoofd trekt. "We moeten vandaag naar Antje en Semtje heh." Caleb haalt het kussen weer van zijn hoofd af. "Ik ben hier zo niet klaar voor." "Jij kiest mijn kleren uit, ik de jouwe?" "Deal." Grijnzend zoek ik door zijn klerenkast. Ja, hij heeft een eigen klerenkast in mijn huis. Caleb is hier toch zo vaak. 

Je kan Caleb meestal wel overal naar toe nemen als het maar iets met mode of fashion te maken heeft. Ja, het is een cliché, dat ik een gay best friend heb, die van mode enzo houdt. Maar ik hou echt van Caleb, en ik ben enorm blij dat hij in mijn leven is. 

Caleb komt uit mijn kast en houdt een setje omhoog. "Pantalon en oversized blouse?" "Ja, is goed. Jij flannel met zwarte broek en wit t-shirt?" "Je weet dat ik daar geen nee tegen kan zeggen." "Jup, I know."

"Em, shit. We hebben nog 5 minuten.." Gilt hij. "Crap. Start je auto, snel please." Snel doe ik de knoopjes van mijn broek dicht, pak mijn telefoon, zet mijn bril op en ren naar buiten nadat ik de deur op slot heb gedaan. Te laat komen bij werk, en zeker bij de ouders van Antje en Semtje is echt een hel. 

Dat had je niet verwacht hè? HERSCHIJVENDEWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu