Na travniku (Ben Spies)

674 6 0
                                    

Prva, anonimna prošnja bralke, presenetljivo ni o Marcu Marquezu! :) Uživajte!
And a quick sorry to all English readers ;) 

*

"Loona, greva nazaj, pozno je že..." rečem z mirnim glasom in pobožam svojo belo kobilo. Ponavadi bi jo zajahala in odjahala domov, a je bilo že pozno in bila sem utrujena, naslednji dan pa naju je čakalo še tekmovanje. Na teksaškem ranču sem preživela že lepih par dni z njo in z nekaj drugimi prijatelji, ki so me spremljali na tekmovanju. 

Ko sem jo spravila v hlev in jo še enkrat pobožala po nosu, sem ji zaželela lahko noč in se odpravila nazaj do sobe, pa sem srečala nekoga, ki ga prej še nisem videla. V zatemnjeni svetlobi hodnika je izgledal malce zastrašujoče, ko se mi je bližal, a sem kmalu zagledala precej prijazen nasmešek na ustnicah. Waw. 

"Dober večer." me je pozdravil. 

"Čer..." sem odzdravila nazaj in se olajšano nasmehnila, ker se mi je za trenutek zdelo, da me bo napadel, ko se je bližal iz teme. 

"Nisem te še uspel pozdraviti, pa sem te hotel že prej med tvojim treningom... Mimogrede, ime mi je Ben. Moji starši so lastniki lanča." ponudil mi je roko in rokovala sva se, ko sem ga jaz še vedno gledala v oči. Tako lepo so se svetile. 

"Jaz sem-"

"Sarah Mia Edwards." nasmehnil se je. "Videl sem te, ko si trenirala."

"Oh..."

"Dobra si. Bi šla morda na kratek sprehod ali se ti že mudi v posteljo?"

"Malce... Ampak naj ti bo." nasmehnila sem se mu nazaj in že sva se odpravila ven na travnike, kjer sem prej sprehajala Loono. 

"Tu mi je najljubši prostor na vsem ranču..." je rekel, ko sva sedla na tla in gledala na majhno romantično mlako, v kateri se je svetil odsev lune. "Nažalost nisem pogosto tu."

"Zakaj pa ne?"

"S starši smo v precej slabih odnosih." zavzdihnil je. "Ne pustijo mi, da bi se zapletel s katero od em... tekmovalk."

Škoda. "No..." Glavo je obrnil proti meni, a nekaj časa ni ničesar rekel. Samo zrla sva si v oči in vedela sem, da kemije ne čutim samo jaz. Videla sem v njegovih očeh. 

"Veš... Všeč si mi." je rekel, jaz pa sem ostala tiho, čisto brez odgovora. Kaj se dogaja? "Moral bi se ti že prej predstaviti, a si nisem upal. Oprosti. Zaradi staršev-"

"Je že v redu. Tudi ti si meni kar precej všeč..." sem še malce zaljubljeno zamrmrala in nikdar nisem verjela v ljubezen na prvi pogled, a kmalu je svojo dlan že ovil okoli mene, me potegnil bližje k sebi in me poljubil. Moje skodrane rjave lase si je nežno ovijal okoli svojih prstov, ko me je nežno poljubljal še naprej. Mesečina je svetila na naju in pozabila sva na čas. Oba sva bila tihe narave, zato nisva več veliko govorila. Večino govorjenja so opravili pogledi in poljubi. 

*

Naslednji dan me je čakalo tekmovanje in pred njim sem bila izredno živčna. Želela sem si, da bi spet srečala Bena, da bi mi rekel nekaj vzpodbudnih besed, a nikjer ga nisem videla, zato sem se mogla z Loono na kraj prizorišča odpraviti brez poljuba za srečo. 

Videla sem ga šele proti koncu, ko sem že odjahala svoje in so razglasili zmagovalca. Ravno, ko sem prejela nagrado za 2. mesto, pa sem ga zagledala med vrati. Naslanjal se je na podboj in mi samo bežno pomahal z širokim, ponosnim nasmeškom na obrazu. Kasneje, ko je bilo ceremonije konec, sem Loono pustila v hlevu in stekla naokoli, da bi ga poiskala. Našla sem ga šele na istem mestu, kjer sva se prejšnjo noč poljubljala, vsega nasmejanega. 

"Čestitam, Sarah." 

"Hvala..." zahihitam se, kot zaljubljena deklica, potem pa me je potegnil k sebi in me poljubil še bolj strastno kot me je prejšnjo noč. 

"Bi odšla z mano?" me je vprašal tiho in se s svojim čelom dotikal mojega. "Vem, da nimaš kam, pozanimal sem se... živiš od tekmovanj... Jaz pa tudi imam popoln kraj za naju..."

"Da bi zbežala s skoraj neznancem?" zahihitam se še enkrat. "To se sliši noro. Ampak ja. Bi." Takoj sem ga poljubila še enkrat in že sva šla po vse moje stvari in se odpravila po svoje. 

  ~ Kylie~ 

Requests (MotoGP)Where stories live. Discover now