Conversația 2

494 33 0
                                    

@July_Hemmings: O doamne Luke, nu pot să cred, nu știu cum să reacționez, tu chiar mi-ai răspuns și mă simt extraordinar. Este singurul lucru de pe pământ pe care mi-l doream cu adevărat. Acum pot să mor în pace.



@Luke5SOS: July, să dea naiba să faci ceva prostesc. Nu are rost să îți distrugi viața din cauza unur persoane ce nu își au rostul. Te rog să nu faci ceva prostesc.



@July_Hemmings: Crede-am ca o să îmi scrii doar o dată ca să mă opresc din scris și să scapi de mine.


@Luke5SOS: De ce aș vrea să fac asta? Tocmai ce ti-am zis ca mă faci să zâmbesc în fiecare seară.Nici să nu te mai gândești la așa ceva.


@July_Hemmings: De ce nu m-ai răspuns până acum?

@Luke5SOS: Pentru ca managerul ne interzice să le răspundem fanelor , spune ca o să și-o i-a în cap și că o să ne zăpăcească mai mult. Te rog, nu vreau să afle nimeni ca vorbim.

@July_Hemmings: Luke, dacă vrei să nu îți mai scriu , spune-mi și o să încetez.Nu vreau să îți creez probleme.


@Luke5SOS: Nu,nu,nu! Chiar te rog să îmi scrii, multe fane au renunțat când au văzut ca nu le răspundem dar ceea ce m-a făcut să mă bucur este ca tu ești singura cu voință care continuă. Îmi place când împărtășești cu mine pățeniile tale, nu le-am mai auzit de mult timp.


@July_Hemmings: Ce vrei să spui cu asta?


@Luke5SOS: July, eu sunt......nu vreau să te îndepărtezi de mine când afli te rog, pur și simplu nu vreau să te mint și să îți spun adevărul, nu vreau să te rănesc.

@Luke5SOS: July, eu sunt....eu.....eu sunt Lucas, cel mai bun prieten al tău din generală cu care îți petreceai timpul împreună mereu.

Twitter [Luke Hemmings]Where stories live. Discover now