🍇4. BÖLÜM🍇

230K 9.1K 1.2K
                                    

Herkese selamlar. Uzun zaman oldu değil mi? Şimdiye kitap çıkar diyordum ama malumunuz ekonomik sıkıntılar ve kağıt kıtlığı maalesef aksaklıklara sebep oldu. Kitap fiyatları da ne yazık ki başını alıp gitti. Siz yine de günde bir TL kenara atmaya devam edin o zaman benim kitabımla birlikte bir kaç kitap daha alabilirsiniz belki. Alıntılar da hazırlıyorum ama bir kaç haftada bir kitap çıkana kadar artık parça parça bölüm atacağım. Bu bölümden sonra bölümleri bölüm atacağım çünkü bölüm sayısı az ama bölümler çok uzun. Bu bölümle birlikte kitabın dörtte birini paylaştım mesela. O yüzden bu bölümden sonra gelecek bölümler kitaptaki tek bir bölüme tekabül etmeyebilir. Umarım kitap bir an önce çıkar da sizlerle kitap hakkında yüz yüze konuşuruz ama o zamana kadar buradan okuduğunuz kadarına özellikle satır arası yorumlar yapmayı unutmayın.

🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇

🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

4. Bölüm

Melek ve Yiğit'in bu sürpriz kararı büyük bir sevinçle karşılanmış ve vazgeçme ihtimallerine karşın, çocukların okulu ile Necmi Bey ve Hamit Bey'in sağlık durumu bahane gösterilerek tüm her şeyi on gün içinde yapma kararı almışlardı.

Bu karara Melek ve Yiğit de çok şaşırmıştı. Aceleye getireceklerini biliyorduysalar da en azından bir ayı bulur diye düşünüyorlardı. Ancak söz konusu dedeler olunca yine tamam demişlerdi. Nasıl olsa değişen bir şey olmayacaktı, gizlice bekâr kalacaklardı.

Melek, annesi ve müstakbel kayınvalidesi ile oldukça gereksiz gördüğü bir düğün alışverişi yapmış, gelinliğini çok düşünmeden seçmiş, çeyiz alışverişi yapmayı kati suretle reddetmişti. Ertesi gün oğluyla alışverişe ayrı çıkan İpek Hanım çeyiz alışverişini o zaman yapıp Melek'e göndermişti. İçinde gecelikler, terlikler, bornoz seti, kremler makyaj malzemeleri, şampuanlar, lif, iç çamaşırları benzeri şeyler olan çeyizi Melek elbette sakin karşılamamıştı ancak bu öfke nöbetleri annesi, kardeşi Meral ve kuzenleri Gazel ve Zümrüt tarafından bastırılmıştı.

Melek için baskıyla yapılan bu evliliğin kendisi kusur olduğundan her şeyinin kusursuz olmasına gerek yoktu. Annesine "Bana hamileyken alsaydınız onları da... O yaşta nikâh sözü veren hazırlığını da yapmalıydı" diyerek tepki koymuşsa da evlenmiyorum restini çekmemişti.

Melek ve Yiğit anlaşmalı bir evlilik yapacaklarını sakladıklarını sanırken büyükler aslında bunun oldukça farkındaydı. Onların derdi de bu ikilinin aynı eve girip birbirlerini tanımalarını sağlamaktı. Çünkü her iki taraf da ikisinin mükemmel bir çift olduğuna emindi. Bir çift olmak, Melek ve Yiğit için şu anlık gündem dahi değildi. Onların tek derdi saman altından su yürütmekti.

Tüm bu hengâmede düğün salonunun tutulduğu gün ilk defa baş başa kaldıklarında Yiğit, Melek'e yanaşmış ve telefonunu uzatarak "İletişim kuramıyoruz." Diyerek numarasını istemişti.

BÖĞÜRTLEN MUCİZESİWhere stories live. Discover now