Melez kız "Dönüşüm "

9.4K 401 16
                                    

Annem babama bakarak sessizce "hayır daha çok erken Değil mi Danny ? " babam şaşırmış bi ifadeyle bana bakıyordu. Bende dayanamayarak " noluyo bana da söylermisiniz" annem " tatlım Yarını bekle " Gözlerimi devirerek neden bana kimse anlatmıyoki hem beni sinir ediyolar " jessy doyduysan odama çıkalımmı?" Jessy " tamam" diyerek kalktı merdivenlerden çıkarak odama girdik . O Sırada jessy nin annesi aradı. " jessy ewe gelmen Lazım acil" diyerek telefonu. Jessy nin suratına kapattı. " Linda sende duydun gitmem gerek " diyerek bana döndü " tamam tatlım önemli değil " diyerek onunla birlikte aşağı indim . Jessy gitmişti , annemle babama dönerek " anne söylermisiniz  bana  noluyo " dediğim de annem babama dönerek anlatmasını istedi. "kızım burdan taşınmamızın sebebi benim işim dediğil ben bir vampirim annen ise kurt. Biz evlendiğimizde herkes bize karşı koydu. Saklanarak yaşadık,ve sonra sen oldun seni korumak için bu kasabaya geldik. Ve şimdi sende bir melezsin. Gideceğimiz yer de senin için bi okul var orada sana eğitim verecekler. Orda güven de ve kendini koruyabileceksin" şuan hiç kıpırdamadan duruyordum. Sanki küçükken okuduğum vampir kitaplarının içindeydim. "Bunca sene bir insan gibi yaşadım. Ne demek vampirsin. Siz benle dalgamı geçiyorsunuz?" Annem " Linda söyleyemezdik çünkü... " annemin sözünü dinlemeden hızlı bir şekilde odama gittim. Kapıyı kapattıktan sonra yatağa uzandım. Ne yani şimdi ben... Ovvv Tanrı'm söyleyemiyorum bile ne yapacaktım ben insan bile değilmişim . Bunca yıl benden nasıl saklamışlar ki. Böyle bişey yapmamalılardı. Kafamda cevabını bilmediğim binlerce soru vardı ve hiç birini yanıtlayamıyordum. Başım çok ağrıyo bu Olayları kaldıramazdım ne yapacaktım şimdi ben? Banyoya gidip ılık bir duş aldım . Duş her zaman beni rahatlatırdı ama bu sefer olmadı. Banyodan çıktıktan sonra iç çanaşırlarımı giyip üstüne de pijamalarımı giyip yatağa uzandım, hiç bir şey düşünmek istemiyordum . Gözlerimi kapatarak uykuya daldım...
*********************************
Mira'nın gözünden ( annesi )
Ona en başından beri söylemeliydik Danny. Belki en başından beri söyleseydik böyle olmazdı.

"Mira sende biliyosun söyleseydik öğrenirlerdi yaşamasına izin vermezlerdi." Bize çok kızgın ona bunu yapamazdım " ben linda'yı uyandırmaya gidiyorum" diyerek hızlı bir şekilde merdivenlerden çıktım. Kapının tam önündeydim acaba içeri girince bana nasıl davrancak . Olanları kabullenmeliydi, onun asla ölmesine izin veremem . Kapıyı çaldığım da ses gelmedi sanırım hala daha uyuyor. Yavaşça içeri girip yatağının baş ucuna oturup Saçlarını okşayarak " Linda uyan hadi" dediğimimde bana bakarak Hızla yataktan kalkarak bana bağırdı." Git burdan Istemiyorum seni" ovvvv çok sinirliydi " Linda dinle lütfen eğer sana söyleseydik sen ölebilirdin" Yanıma geldi bana sarılarak ağlamaya başladı. Çok üzgündü. Onu böyle görmeye dayanamıyorum.

Lindanın gözünden

Hâla daha onlara kızgınım ama yapabileceğim bir şey yoktu. Onlara sonsuza kadar Kızamazdım ki . Yarın yeni bir yere taşınacaktık. Eşyalarımı valizine Çoktan yerleştirmiştim . Gözüm masanın üzerinden duran hatıra kutuma takıldı. 17 senen vardı o kutunun içinde jessy'le jack ve diyerleri. Ama ben en çok jessy'le Jack'i seviyordum. Benim ne olduğumu öğrendikleri zaman ben biterdim. Benim yüzüme bile bakmazlardı. Onlara şimdi söylemesem bile er geç öğreneceklerdi. Ovvvv Tanrı'm ne yapacağım şimdi . Yeni okul , yeni arkadaşlar kurtlar , vampirler ve Büyücüler hangi birinle uğraşacaktım ben. En iyisi biraz dışarıda yürümekti. Merdivenlerden aşağı indiğim de babam yoktu annem ise mutfaktaydı. Sanırım yemek hazırlıyor. " ben Dışarıya çıkıyorum." Annem " yemek Yemek yiyecektik sonra gitsen olmaz mı?"

Melez kızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin