Melez Kız = gizemli çocuk (devamı)

5.9K 324 14
                                    

Adam bana dönerek "Ben Bob okul müdürüyüm, babam müsait olduğunda yanıma gelsin" tamam dedikten sonra, bizim oturduğumuz masaya doğru ilerledim. Gözlerim yine o çocuğu bulmuştu, bal rengi gözlerini benim üstümden ayırmıyordu. "Ee ne yiyoruz açım ben" diye isyan etmiştim. Alex bir şeyler almak için masadan kalktı. Jack'e baktığımda , kötü kötü gülüyordu. "Niye gülüyorsun?" Jack gülmesini engelleyerek "popi oldun Linda, baksana herkes sana bakıyor" etrafa bir göz gezdirince, dediklerinde haklıydı. "Ne yani ilk defamı melez görüyorlar" Jack yine sevmediğim gülüşünü bana yollamıştı. "Linda mal mal konuşma onların görebileceği tek melez sensin" jack'in gülmesine bende eşlik ederek güldüm.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Yemeyi bitirince "Ben gideyim artık"
Alex "biraz daha kalsaydın"

" Merak ederler gideyim"
Masadan kalktığımda birinle çarpıştığımı anladım. Çarpıştığım kişiye bakınca elindeki içecek üstüne dökülmüştü. Çok sert ses tonuyla
"Önüne baksana"

"Sende çok yakından geçmeseydin ,körmüsün" diye adeta kükremiştim. Biz birbirimize kötü kötü bakışlar atarken, Jack kolumdan tutup "Linda Artık gitsen iyi olacak " sesimi çıkartmamıştım. Jack beni çekiştirerek çıkışa doğru götürüyordu. "Linda sorun çıksın istemiyorum" Jackin sesini ilk defa bu kadar yüksekten duyuyordum.Onu hiç bu kadar sinirli görmemiştim. Kolumu hızla çekerek girdiğim kapıya giderek bizim tarafa geçtim. Anna bir köşede beni bekliyordu. "Nerede kaldın, seni çok merak Ettim. Başına bir şey geldi sandım" Anna'ya kısa bir bakış attıkyan sonra "Bir şey olmadı işte geldim" sınıfa doğru hızlı,hızlı adımlar atıyordum. Anna'nın sorduğu soruları sürekli geçiştiriyordum.

"Ee nasıldı"

"Normal, işte kötü kokan kurtcuklar vardı" benim böyle dememle anna yüzünü buruşturdu. Sınıfa girdiğimizde eğitim dersine giren o profosör vardı. Anna özür diliyerek sıraya doğru ilerledi , profosör bana kolunla dur işareti yapında durmak zorunda kaldım. "Kurtların tarafınamı geçtin?" bu adamda da ne burun barmış "Evet" diyince "Bundan sonra dikkatlı ol, şimdi yerine geçebilirsin" hızla annanın yanına oturdum. Cam kenarındaki yerimi alarak kurtların olduğu tarafı izliyordum. Yine o çocuk vardı. Hakkını yemek gibi olmasın da sinir bozucu falan ama çok yakışıklıydı. Yanındakilerle bir çocuğu köşeye sıkıştırmış, çocuğun üstüne gidiyordu. Çocuk belliki çok korkmuştu. Adımın bir anda seslenilmesiyle irkildim. "Linda morgen dersi daha dikkatli dinleyin" ukala ukala "Dersiniz çok sıkıcı" dedim. Profosör sinirlenmişe benziyordu. Dönüp giderek yerden biraz yüksek olan yerdeki masasına geçti. "Ders bitmiştir" herkes çıkmaya başlayınca, bende çıkmak için ayaklandım. "Linda sen kal" dediğinde olduğum yerde durarak profosöre döndüm. "Yarın ki, eğitimlerini kurt tarafında alacaksın" yaw bir kerede bilmediğim bir şeyi söyleyin "peki" diyince sınıftan çıktım. Okul bitmişti. Kurt tarafına geçerek jack ve alex'i aldım. Eve gidince ilk işim bir duş alıp uyumaktı. Kapıdan içeri girdiğimizde "Ben uyucam rahatsız etmeyin" diyerek merdivenleri ikişee ikişer çıktım. Üstümdekileri kirli sepetine koyarak, suyu ayarladım. Kendimi ılık suya bırakmıştım. Gözlerimi kapatınca düşünmeye başladım. Aklıma o çocuk gelmişti. Aslında bana bir yerlerden tanıdık geliyordu. Tam hatırlamasam da bana birini hatırlatıyordu. Sudan çıkarak, havlunun birini alıp vücudumu örttüm. Banyodan çıkınca dolaba doğru ilerledim. Pijamalarımı giyip yatağa uzandım.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Gözlerime vuran sıcakla birlikte yan bir şekilde yatmaya devam ettim. Bu hayatta en çok sevdiğim şey uyumak. O'nu da elimden alıyorlar. Sıcak çekilmez bir hal aldığında örtüyü başımdan yukarıya doğru çektim. Dışarıdan gelen ses "Linda uyan!" beni tek uyandıran Jack'ti. Canım kardeşim Alex bur kere uyandırmıştı, sonrada çocuk uyandırdığına pişman olmuştu. Ya bildiğiniz çocuğa işjence yapmıştım. Zaten o günden sonra bir daha da uyandırmaya cesaret edemedi. Jack'e aynısını yapsam yinede fayda etmez. Çocuk arsız, bana hayatı zindan etmek için sanki yemin etmiş. Yataktan hızla kalkarak, kendimi uyandım diye gösterecektim. "Linda bende seni uyuyor sanmıştım" ömründe ilk defa erken kalktığım için şaşırmıştı. Aslında ben olsam bende şaşırırdım. Çok geçmeden aşağı indim. Annemler çoktan gelmişlerdi.

"Günaydın anne" elindekini masaya koyarak "günaydın meleyim" dedi. Yanagına küçük bir öpücük koyarak masaya oturdum.


ARKADAŞLAR VOTE YAPMAYI UNUTMAYIN OKUMALAR DÜŞTÜ BÖLÜMLERİ SİZİN İÇİN DAHA ÖZEL YAPMAYA ÇALIŞIYORUM EMEĞE SAYGI YAAA

BÖLÜMLER BİRAZ GECİKMELİ GELDİ  KUSURA BAKMAYIN HADİ ÖPÜLDÜNÜZ 😘😘😘

Melez kızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin