Semnele rock-ului

3.6K 105 46
                                    

   Bun, deci, dupa cate am citit, articole, wikipedia si chiar si o carte, semnul rock-ului este unul dintre semnele Sataniste. In imaginea de la media, puteti observa ca primul semn, cel al rock-ului face parte si din "incinta" Satanei. Pe mine ma induce in eroare. Din imagine ar trebui sa inteleg, adica sa intelegem, ca rockerii sunt Satanisti? Nu sunt de acord. Adica de ce tocmai acel semn? De ce tocmai noi, cei care ascultam rock? In primul rand nu mi se pare, ok, si am mai repetat asta de 1000... de ori, dar nu imi place sa fim comparati cu Satanismul. Da, poate ca (,) cativa rockeri, se tatueaza si isi pun piercinguri, dar uitati-va la trupele rock care au tatuaje, sunt semnificative, nu?
   Semnul rock, este cica si Satanist, pentru ca cele doua degete, cel aratator si cel mic, sunt coarnele lui Satana. Ok, seamana, dar nu e corect ca semnul rock-ului sa fie comparat cu cel Satanist.
   Cum ati vazut si in poza de la media, exista noua semne Sataniste, ele fiind diferite, si utilizate in diferite moduri, dar primul semn "standard Sattan fingers", este cica original. Pai atunci, am o intrebare, daca tot acel semn este semnul original al Satanismului, atunci al rock-ului care este? Semnul acela l-a inventat LaVey, dupa cum am spus la capitolul Satanism, el a inventat tot Satanismul, si a pus acele reguli special pentru a atrage mai multa lume. Dar, am o nelamurire, LaVey a copiat semnul, sau cei cu muzica rock l-au copiat?
   Sa zicem ca LaVey a copiat semnul rock-ului. Anton a inventat Satanismul in 1966, iar rock-ul s-a inventat la jumatatea secolului trecut. Atunci, e logic, LaVey s-a luat dupa semnul rockerilor. Dar l-a copiat pentru un motiv anume, acela fiibd asemanarea foarte mare a semnului, cu Satana. "A facut bine ce a facut?" sau mai bine spus "E corect?".
    Iar acum, sa zicem ca rock-ul s-a luat dupa LaVey. Daca gandim logic, nu are cum. Rock-ul a fost infintat inainte ca LaVey, sa inventeze Satanismul. Atunci, totul e clar, LaVey s-a luat dupa rock!

Bun, capitolul nu este asa de lung cum ma asteptam. Dar sper ca va place.

Teo.

  
  
  

Totul despre rock-incheiataWhere stories live. Discover now