Muzica Rock

1.2K 79 29
                                    

Cand asculti o piesa rock, trebuie sa o si descifrezi. Rock-ul este genul de muzica, care "extinde" sentimentele. Ele pot ajunge la oricare dintre noi.
Daca ascultati o piesa rock in engleza, si nu prea stiti engleza, atunci simtiti ritmul, si uitati-va la videoclip, el mereu va poate ajuta sa stiti deapre ce e cu adevarat vorba in melodie.
In rock, sentimentele sunt foarte bine "conturate", e emotionat si daca inchizi ochii zici ca esti acolo, si simti momentul.
Rock-ul e un gen de muzica, pe care multi oameni il cred "doar pentru cei cu probleme", poftim? rock-ul este un gen de muzica normal ca toate celelalte! Poate si o fata sensaibila si timida sa asculte rock! Asta nu are legatura cu asa zisi "oameni cu probleme". Oamenii cu probleme sunt aceia care judeca fara sa incerce sau care judeca fara motiv. Daca judeci, cu ce te alegi? Sau mai bine spus, cine iti va mai fi prieten?
Imaginati-va, cei care ascultati rock, ca cel/a mai bun/a prietena a ta, intr-o zi va zice ca rock-ul e o proastie si ca (,) cum puteti asculta asa ceva. Cum v-ati simti? Rau, nu? Si ati putea face ceva? Nu. Din moment ce ti la acea persoana nu ai ce sa ii faci, doar sa nu mai vorbesti cu ea. Si cu ce te alegi? Cu un/o prieten/a in minus.

Bun, am terminat si cu capitolul acesta. Capitolele sunt destul de scurte, dar fac tot ce pot si scriu tot ce stiu.
Nu voi mai scrie azi capitol, doar maine.

Intrebare:
Cum v-ati simti daca cel/a mai bun/a prieten/a a voastra v-ar judeca penteu ca ascultati rock?
(Va astept curioasa raspunsul)

P.S. Ma scuzati pentru eventualele greseli.

Teo.

Totul despre rock-incheiataWhere stories live. Discover now