Pizza

357 2 0
                                    

(Nils)

Jag satt kvar på handfatet i mörkret i ca 5 efter att Elias hade gått. Min telefon började ringa och de var ingen mindre en Nikcy. Jag svarade samtidigt som jag hoppade ner från handfatet och började knäppa min skjorta. 

"Ä ja hej, asså de va nån som ville snacka med mig vi ses vid bilen" 

"Visst vi är vid den nu. skynda dig annars hinner vi inte!" Skrek Odd lite halv irriterat i luren. Jag la på och tände lampan så jag kunde fixa mitt hår.

Jag sprang ut till bilen och satte mig bredvid Nicky i framsätet. Vi satte på musik. De var nån gamma skiva som Nicky hade i sin bil. (vet inte hur han fick köra med tanke på att han bara var 16 men han ba fick de typ). Första låten som kom igång var Barbie girl. Alla började skrik sjunga med och Odd som satt i baksätet hade inget bälte på sig så han kunde luta sig framåt och sticka fram huvudet mellan våra säten.  Vi sjöng så högt och Nicky var inte fokuserad på vägen eller de andra bilarna som vi mötte.

 Allt stanna till. Det var som om tiden stod still. Vi krockade med en annan bil som vi mötte. Odd flög förbi oss och ut igenom rutan ut på den andra bilen. Det var blod överallt och vi satt i kläm. Allt blev svart och jag slocknade till syrener och att Nicky skrek efter odd.

(Elias)

Jag satt på mitt rum och väntade på att Nils skulle komma in igenom dörren. Tiden gick. De skulle ut och äta pizza sen skulle de komma hem. Jag var orolig som fan och jag försökte ringa till hans telefon, men han svarade inte. Jag ringde å ringde. Allt jag kunde göra var nu att vänta. Min telefon började ringa. Jag kastade mig till den men de var inte Nils som ringde det var akuten. 

Jag kastade mig ut till min bil när mitt samtal med akuten var klart. Jag körde så fort jag kunde. Tiden stod still. Jag slog upp dörrarna till sjukhuset och en sjuksköterska visade mig vägen. Jag sprang in till rummet där Nils låg. Han hade en nackkrage och gips runt foten. Jag gick fram och satte mig på hans säng och tog tag i hans hand. Tårarna stack i ögonen och jag kunde inte hålla den inne längre. De forsade ned för mina kinder. Han andades en men han hade en syre mask så de skulle bli lättare. Nicky kom in i rummet och ställde sig bakom mig. Han la en hand på min axel och jag vände mig om och slog till han i magen så han flög bakåt. 


Nytt kapitel ^^ hoppas det var kul att läsa och vet att de var väldigt kort.

Eli NorholdWhere stories live. Discover now