Mulţumiri

12.6K 961 96
                                    

Dragi cititori, nu ştiu cum să vă mulţumesc mai mult pentru că aţi ales să daţi o şansă acestei cărţi.

Ştiu că la început am avut o gramadă de greşeli ca să nu mai pomenesc modul simplist în care e scrisă. Totuşi aţi ales să o citiţi până la final, ba chiar şi să apăsaţi pe acea steluţă şi să-mi apreciaţi munca.

În data de 7.09.2015 , ziua în care am terminat de revizuit cât de cât cartea, am 118 mii de citiri, 6,25 mii de voturi si 224 de comentarii. Ce înseamnă asta? Înseamnă că sar  de fericire şi mai şi dau apa la şoareci.

Această carte a început de la un vis pe care nici nu mi-l aminteam în totalitate. Am început să scriu şi s-a transformat într-o poveste care a luat nişte întorsături la care nici eu nu mă aşteptam. Sub nici o formă nu-mi imaginez că e o carte bună sau ceva de genul. Şi nu zic asta pentru că am nevoie de complimente! Ar trebuii multe lucruri îmbunătăţite şi POATE odătă o să mă ocup de asta. Dar aceasta este prima mea carte şi e ca şi copilaşul meu aşa cu bune şi cu rele. Nu am sufletul să o şterg şi de aceea cu ajutotul unei bune prietene, pe care o iubesc, ( Carina96 ) am corectat doar greşelile gramaticale.

Despre partea a doua...mulţi m-aţi întrebat despre ea. Sincer în acest moment vă pot spune  că nu plănuiesc să fac una. Ştiu că v-am lăsat cu multe întrebări...dar înainte ca să pot face o continuare simt că va trebui să rescriu Ortigo. Sunt multe lucruri esenţiale care lipsesc. Dacă totuşi voi scrie o continuare va fii anul viitor.

Acestea fiind spuse, cu inima pe inimă fac o plecăciune în faţa voastră şi vă mulţumesc pentru fiecare capitol citit, vot şi chiar comentariu.


Cu mult respect, Roxx :*


Ortigo-Insula ÎngerilorWhere stories live. Discover now