~11

4K 192 0
                                    

Tam 6 dakika içinde okula geldik. Arabadan inmeden beklememi söyledi. Kayra indi ve kapımı açtı,bu kadarına yuh! Şaşkınlığımı belli etmeden indim. Gözleriyle kolunu işaret edince koluna girdim.okul bahçesinden girerken şaşkın gözler üzerimizdeydi. İkimizde farkındaydık ama o an hiç bir şey umrumuzda değildi,anın tadını çıkarıyorduk. Partinin olduğu arka bahçeye ilerledik.
Harikaydı,herşey tam anlamıyla kusursuzdu sahne ışıklandırmaları,direklere balonlar,masalar fiyonklarla süslenmiş. Attığımız her adımda ayağımıza değen balonları söylemeden geçemiyeceğim.
Kayra kolumdan çıkıp elimi tuttu,boş olan masalardan birine geçtik. Parti 4 dakika sonra başlayacaktı kayranın kulise gidip hazırlanması gerekirken benim yanımdaydı. Sahnenin açılışını okul müdürümüz ata bey yaptı.
Gösterişli ve düzgün türkçeli konuşmasından sonra sahne sırası kayraya gelmişti. Ve kayran yanımdan ayrılıp sahneye çıktı. Sanki hergün bunu yapıyormuş gibiydi,çok rahat davranıyordu.sesindeki mükemmellik ruhuma işlenmişti ve o mükemmellikten kastım gecenin grisi gibiydi. Bakınca koyu mavi,derinine inince gri.

KÖTÜ KIZWhere stories live. Discover now