02 PAZARTESİ

217 7 0
                                    

Sevgili Salak Günlük,

Carol (Karol), teyzemin bu ay Müdür Yardımcısı Devon (Devın)'la evleneceğini sanırım hatırlıyorsun. Bay Devon, Angeline'in dayısı, yani Angeline ile ben akraba olacağız. Sanırım ÖÖG dediğimde pek çok kişi benimle aynı fikirde olacaktır (Onu ööğlemiyorum, Angeline'i ööğlüyorum ki çok popüler olduğu halde kitabımda fazlasıyla ööğe yol açıyor.)

Bir insan olmayıp müdür yardımcım olduğu için, onu Dan enişte diye düşünmek zor. Ben ona "Müdür yardımcısı Devon enişte" gibi bir şey demeyi planlıyorum.

Gerçekten hoş biriydi ama bugünlerde kaşları çatık ve biraz aksi.

Isabella (İzabella), evleneceği için böyle göründüğünü söylüyor ve diyor ki insanlar Büyük Gün yaklaştıkça bazen aksileşirmiş, çünkü evli hayat için alıştırma yaparlarmış. Annemle babam onun haklı olduğunu gayet iyi kanıtlıyor. Bazen ruh halleri bir aşağı bir yukarı öyle inip çıkıyor ki onları salıncak niyetine bir çocuk parkına koyabiliriz.

Cuma günü bizim evde, Carol teyzenin düğünü için hazırlık yapacağız. Başlıca hazırlık nedeni; nedime olarak giymeye zorladığımız o korkunç kabarık kahverengi nedime giysileriyle tahta nalınlarla bana işkence etmek. Bütün bunlar için teşekkürler, Isabella.

Bu arada, nedimelere neden NEDİME dendiğini biliyor musun?

-Hey, siz kızlar bu süper çirkin elbiseleri ne diye giyiyorsunuz?

-Gelin dedi ki kız arkadaş ben neyime, biz anladık ki bir arkadaş nedime!

Angeline'i bunun için suçlamamak mümkün değil, çünkü o benden farklı biri. Ama bu, aslında Isabella'nın marifeti sayılır; çünkü Carol teyzeyi, düğününü süsleyecek en havalı şeylerin kahverengi kabarık giysilerle NALINLAR olduğuna ikna etti.

Ama benim herhangi bir şey için Isabella'yı suçlamam imkansız, hatta birileri bana görsel kanıtlar gösterse bile!

SEVGİLİ SALAK GÜNLÜKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin