~Κάτω από τη Μάσκα~

221 41 43
                                    

Γεια σας!!!!
Νέο κεφάλαιο λοιπόν.... Ετοιμαστείτε γιατί έρχονται εξελίξεις πολλές...

Πριν πάμε στο κεφάλαιο θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση....
Στην ερώτηση που σας έθεσα ατο προηγούμενο κεφάλαιο παρατήρησα ότι όλοι συμφωνήσατε πως ο Batman είναι Θεός και ο Superman είναι μπάζο... Όπως καταλαβαίνετε χάρηκα πολύ διότι έτσι μου δίνεται το ελεύθερο να βρίσω και να παινέψω όσο θέλω....

Εντάξει λοιπόν... Πάμε στο κεφάλαιο...
Σας εύχομαι Καλή Ανάγνωση!!!!!

Το τραγούδι είναι το Tourniquet των Evanescence.......

&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ενώ το πρόσωπο μου ξάπλωνε πάνω στο στήθος του, τα χέρια του τυλιγμένα γύρω μου, ένιωθα ασφαλής και με κάποιον τρόπο αποκοιμήθηκα στη ζεστή του αγκαλιά. Τα μάτια μου βάρυναν και τότε έγινε σκοτάδι.

"Τριτοπρόσωπη αφήγηση από δω και πέρα"

Τι συμβαίνει; Η Diana κοίταξε γύρω μπερδεμένη και όλο σύγχυση για να δει τα χέρια της και τα πόδια της δεμένα σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Κοίταξε γύρω πάλι αναπνέοντας πιο βαθιά και πιο γρήγορα. Όλα όσα μπορούσε να δει ήταν ένας άπειρος αριθμός κρεβατιών σε σειρά και τους τοίχους να καλύπτονται με ένα λευκό ύφασμα από μαξιλάρια για καθίσματα.
Ήρα, ξέρω που βρίσκομαι... Στο Arkham Asylum!!
Μια ήρεμη απαλή φωνή ήρθε από τα δεξιά της Diana ενώ αυτή ούρλιαζε Ω, Ήρα. Ακόμα σοκαρισμένη γύρισε το κεφάλι της και τα αισθησιακά μαύρα της μαλλιά απλώθηκαν στους ώμους της.
-Diana είσαι ξύπνια;
-Clark!!
Clark τι συνέβη; Πώς βρεθήκαμε εδώ;
Ανακάθισε χρησιμοποιώντας την περισσότερη από τη δύναμη που του είχε απομείνει, βογκούσε από τον πόνο, αλυσίδες τοποθετημένες σφιχτά γύρω του και έλαμπαν με ένα είδος πράσινου. Υπέθεσα κρυπτονίτης, η μοναδική του αδυναμία (μάλλον όχι πια η μόνη).
-Δεν έχω πολύ χρόνο θα επιστρέψουν σύντομα σε παρακαλώ φύγε σε ικετεύω, ούρλιαξε ο Clark...
Η Diana έμεινε στο κρεβάτι και δυσκολευόταν να ελευθερώσει τον εαυτό της ενώ ήταν και μπερδεμένη.
-Τι εννοείς, ποιος έρχεται και που είναι ο Bruce;
Τα μάτια του Clark έπεσαν στο κρεβάτι στην άλλη μεριά της μόνο με λύπη να καθρεφτίζεται στα μάτια του. Η Diana γύρισε για να δει τον Bruce να κοιτά τη μάσκα του, το αίμα του να σκορπίζεται σε όλη του τη στολή η οποία όπως και του Clark αποτελούνταν από κομμένα ανοιχτά κενά σε αυτές. Αίμα έπεφτε από το στόμα του στο λευκό κρεβάτι και στη μάσκα του. Κοιτούσε επίμονα τη μάσκα του σκόπιμα σαν να έλεγε μια ιστορία κάποιου είδους.
-Bruce; Bruce, είσαι καλά; Σε παρακαλώ... Τι συμβαίνει; Τι γίνεται;
Γύρισε αργά, τα μαύρα στιλπνά του μαλλιά στέκονταν τέλεια καμία σχέση με το πρόσωπό του που ήταν ένα κατανικημένο πρόσωπο γεμάτο πληγές και μελανιές. Μπορούσε να δει στο πρόσωπο της Diana την ανησυχία και τον φόβο που έγιναν πιο εμφανή. Μίλησε με τέτοιο θυμό, αλλά ψιθυριστά ενώ τα χέρια του έσφιξαν.
-Μου έχουν πάρει τα πάντα, τους γονείς μου, τους φίλους και τώρα τον έρωτα της ζωής μου. Άνδρες γεννιούνται για να δουν τον κόσμο να καίγεται άλλοι γεννιούνται ήρωες και αποτύχαμε. Απέτυχα να την προστατεύσω. Απέτυχα να σε προστατεύσω.
-Δεν έχεις αποτύχει σε κανέναν, θα βγούμε από εδώ. Που είναι ο J'ohn, ο Oliver ακόμα και ο Alfred;
-Νεκροί.
Η Diana ανακάθισε λίγο.
-Αχ, έσφιξε το στομάχι της στον πόνο.
-Δεν πρέπει να μετακινείσαι στην κατάσταση σου, αναφώνησε ο Bruce.
-Συμφωνώ, το καψε ο Clark.
-Περίμενε, τι εννοείς στην κατάσταση μου;
Η Diana κοίταξε κάτω στο στομάχι της και είδε ότι είχε μεγαλώσει. Σε παρακαλώ Ήρα δεν μπορεί δεν γίνεται να είμαι... έγκυος!!!!!!
-Diana, σσσς έρχονται!!!!!
-Χαχαχαχα πάνω στην ώρα, μια φωνή αντίχησε από το σκοτάδι. Τρεις σιλουέτες εμφανίστηκαν και πλησίασαν το κρεβάτι. Η Diana πείραξε τις αλυσίδες αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Ενώ οι σιλουέτες ήρθαν πιο κοντά άρχισαν να γίνονται πιο ξεκάθαρες προς τρόμο της Diana. Ένας άνδρας στο χαρακτηριστικό κοστούμι του με τα γρασιασμένα λιγδωμένα μαλλιά που έφταναν μέχρι τον ώμο του και το ξεφτυσμένο makeup του κλόουν καθόταν υψωμένος πάνω από το κρεβάτι της Diana ενώ εκείνη έσφιξε τα χέρια της γύρω από το αγέννητο παιδί της. Οι άλλοι δύο άντρες ξεκάθαρα ήταν μπράβοι. Οι περιγραφές ήταν άχρηστες για να περιγράψουν τις βρωμιές που ακολουθούσαν τα βήματα του Joker.
-Πώς νιώθεις αγαπητή μου, ευτυχισμένη; τέντωσε τα χείλη του έντονα.
-Είμαι σίγουρος πως εσύ και ο πατέρας του παιδιού θα είστε τόσο περήφανοι αλλά εγώ θα πάρω αυτό που δικαιωματικά μου ανήκει. Θέλω αυτό το παιδί!!!! Πιστεύω πως επίσης πρέπει να μετρήσουμε το σκορ, μου πήρατε τη Harley μου! Εσύ και ο πατέρας αυτού του παιδιού θα ταιριάξετε γιατί θα καταστρέψω τη ζωή σας όπως εσείς κάνατε στη δική μου.
Πήρε ένα μικρό νυστέρι και άρχισε να το ροκανίζει στα δόντια του, κόβωντας εν τω γίγνεσθαι τα χείλη του και το στόμα του.
-Κάνεις δεν θα πάρει το παιδί μου και ποιος είναι ο πατέρας; ούρλιαξε η Diana.
Οι μπράβοι πήγαν διστακτικά πιο πίσω αλλά ο Joker με κάποιον τρόπο χαμογέλασε έντονα στο πρόσωπο της Diana ενώ εκείνη έσφιξε το εξόγκωμα του μωρού της.
-Φυσικά ο άνδρας στο κρεβάτι δίπλα σου, γέλασε υστερικά( αχ και σε είχα για πιο έξυπνο... βρε στο κρεβάτι δύο άνδρες κάθονται... Να σας πω την αλήθεια ούτε εγώ ξέρω ποιος είναι ο πατέρας). Η Diana κοίταξε τον Bruce και τον Clark που κρατούσαν τα κεφάλια τους κάτω, το μυαλό της έψαχνε να σκεφτεί ποιος μπορούσε να είναι. O Joker τους κοιτούσε και τους δύο.
-Δεν απορώ που ο πατέρας του παιδιού δεν κοιτάει πάνω, ξέρει ότι έχει καταστρέψει τις ζωές του έρωτά του και του παιδιού του χαχα τι Ρωμαίος και Ιουλιέτα που μετατράπηκε τελικά, σφύριξε σαν φίδι.
"Μπορούσα να ήμουν μίζερος, γέλασε ο Joker, αλλά δεν θα κάνω κάτι τόσο ηθικό θα σε σκοτώσω πριν σου ξεριζώσω το παιδί χαχα, δεν σας αρέσει ένα χαρούμενο τέλος;"
Και ο Bruce και ο Ckark τραβούσαν τις αλυσίδες τους ενώ δάκρυα κυλούσαν στα πρόσωπα τους. Ο Joker έβγαλε το όπλο του από το σακάκι του και το έβαλε στο πρόσωπό της. Η οβάλ μεταλλική άκρη του όπλου ακουμπούσε το δέρμα της σαν πάγος ενώ ένα δάκρυ έφυγε από τα μάτια της σαν πάγος ενώ ένα δάκρυ έφυγε από τα μάτια της και κύλησε μέχρι τον λαιμό της. Όλα όσα μπορούσε ήταν οι απεγνωσμένες φωνές των ηρώων δίπλα της να ουρλιάζουν (τολμούν και να ουρλιάζουν αντί να το βουκώσουν!!!!)
-Diana!
-Diana! Σε... Πάρε εμένα Joker είναι η ευκαιρία σου να με εξοντώσεις μια για πάντα, ξεφούρνισε ο Bruce. Ο Joker δίστασε μόνο για ένα δευτερόλεπτο.
-Πειρασμός δεν είναι η λέξη για να περιγράψει μια προσφορά σαν αυτή Bats αλλά ΌΧΙ αυτή η ευκαιρία μια φορά έρχεται στη ζωή και η πριγκίπισσα ξέρει ότι αν την σκοτώσω, τότε όλοι θα είστε εντελώς αδύναμοι δηλαδή θα εξοντωθείτε (τελικά είναι έξυπνος καλά τον είχα εγώ).
-Πάρε εμένα. Ο Ατσάλινος Άνδρας θα πάρει τη θέση της Diana. Σκέψου το Joker, τους επαίνους που θα έπαιρνες, (ναι Joker δέξου το έχει δίκιο το παιδί πως να το κάνουμε...  Αν ψοφήσει ο Superman θα έχουμε όλο το πεδίο ελεύθερο... γουστάρω!)
Στην τελική θα έκανα τα πάντα για εκείνη.
Ο Clark γύρισε το κεφάλι του αργά προς τη Diana.
"Τι μπορώ να πω, σ' α..."
-Ησυχία, αναρωτιέμαι πόσο θα πάρει πριν ο Bats και ο ομορφούλης από δω θα πολεμήσουν μέχρι θανάτου για την πριγκίπισσα. Τι σόου που θα ήταν!!!
Η Diana δεν μπορούσε να φέρει  αντίσταση, όλη η ενέργεια που είχε είχε εξαλειφθεί από το σώμα της. Έριξε μια τελευταία ματιά στον Bruce και χαμογέλασε όπως έκανε και στον Clark.
-Είναι ώρα, πριγκίπισσα.
Έβαλε το όπλο στο κεφάλι της γελώντας καθώς το έκανε, τραβάει τη σκανδάλη, σιωπή γέμισε το δωμάτιο, η γη σταμάτησε μόνο για ένα δευτερόλεπτο.
BANG!!!!
-Τι συνέβη που είμαι;
Η Diana άρχισε να τρέμει και να αναπνέει με πολύ δυσκολία.
-Εντάξει, εντάξει, ήταν απλά ένα κακό όνειρο.
Η Diana αμέσως έλεγξε αν ήταν έγκυος, ευχαρίστησε τους Θεούς που δεν ήταν. Ο Bruce προσπάθησε να την ηρεμήσει κουνώντας τη στα χέρια του μέχρι που τρελαμένες φωνές κύκλωσαν την κεντρική πόρτα.
Μαζί η Diana και ο Bruce πετάχτηκαν πάνω όρθιοι και ετοιμάστηκαν για μάχη τότε όμως ο Bruce έβαλε το χέρι του μπροστά από τη Diana
-Είναι ο J'ohn, ο Oliver και ο Clark, γύρισαν!!!
Σε μια βαθιά βραχνή φωνή καθόλου κουνημένη από το γεγονός ότι ο Oliver δεν ήξερε για τον θάνατο της γυναίκας του. Η Diana ακούγοντας τις φωνές τους επιτέλους, άρχισε να φοβάται για τις συνέπειες του όταν ο Oliver  μάθει για την  Canary και τι θα μπορούσε να κάνει για να εκδικηθεί...

@@@@@@@@@@@@@@@@

Πώς σας φάνηκε;
Σας άρεσε;;;;

Λοιπόν, επόμενο θα μπει σε δύο με τρεις μέρες....

Καλή σχολική χρονιά κιόλας....

Τα λέμε παιδιά...
Να σας έχει καλά ο Δίας και η Ήρα....



The Gods Have Fallen - Greek Translation {On Hold}Where stories live. Discover now