a doua zi

101 8 2
                                    

Michael era obisnuit sa doarma foarte mult.Ii placea sa doarma,dormitul era singurul mod de a sta departe de dezastrele lumii.In fiecare zi,Michael parea sa faca un dezastru cand nu era intr-o stare mintala normala.Acesta e unul din motivele pentru care ajunsese aici iar,chiar cand abia atipise,a fost trezit de noul lui 'paznic' pentru a lua micul dejun.Desigur ca pe Michael nu-l deranja asta,era chiar recunoscator ca ii amintea sa mearga la masa,dar sincer,o putea face si fara sa ridice tonul asa de sus si fara sa fie nerespectuos,bineinteles.

"Baiete,o sa-ti ridici fundul de acolo sa mananci sau o sa rabzi pana la pranz?" Michael aude din nou vocea paznicului,dandu-si ochii peste cap.

Chiar daca nu dormise mai deloc si avea nevoie de relaxare,desi era foarte dificil sa ai asa ceva in acel loc,brunetul s-a ridicat in sezut asa cum a fost obligat,punanadu-si talpile pe podeaua rece.

"Sunt treaz.Te rog,nu mai tipa." Michael l-a rugat pe barbatul din fata celululei in timp ce se pregatea sa iasa din acea incapere.

+

Dupa ce si-a luat mancarea,din nou trebuind sa-si spuna numele pentru a primi mancare.Trebuia sa se multumeasca cu mancarea oferita de ei daca nu voia sa munceasca.Putea manca ce isi dorea daca avea macar 10 dolari.S-a asezat la masa singurilor oameni cu care putea socializa Michael in inchisoare.

"Hei,Cliffo." L-a salutat Sydney,in timp ce mesteca niste cartofi prajiti.

Michael i-a raspuns la salut,incercand sa nu para asa de dezgustat de gestul femeii.Se astepta ca cei doi sa inceapa o conversatie imediat ce el se asezase la masa,cel putin asa au facut ziua trecuta,dar ei erau prea absorbiti uitandu-se la altcineva,in loc sa isi focuseze atentia pe Michael.A incercat sa se priveasca in aceeasi directie ca ei,dar tot nu si-a dat seama ce era asa de interesant.

"Ce e ne inregula?" A decis sa intrebe,fiind mult prea confuz si curios.

Sydney si-a dat ochii peste cap,iar Michael deja invatase ca avea ceva impotriva curiozitatii,dar el nu se putea abtine. "O vezi pe fata aia de acolo?" Degetul ei arata spre o fata blonda care isi adaugase ca accesoriu o bandana rosie la imbracamintea de prizonier.Michael s-a asigurat sa lase degetul lui Sydney inapoi jos,inainte sa confirme. "Ei bine,e cea mai insuportabila persoana de aici." A explicat Syd,ochii ei facand din nou o miscare circulara. "Flirteaza cu toata lumea si e aici de cateva luni,dar cred ca a fost cu toti barbatii din inchisoare.Nu vreau s-o ofensez,dar chiar cred ca a ajuns aici din cauza prostitutiei." Sydney a confesat,ridicand mainile in aer ca si cum nu-i parea rau de ce a spus.

"Sydney!" A strigat Ashton ca si cum ar fi certat-o,primind o privire ucigasa de la persoana certata.

Michael nu stia daca sa o creada pe Sydney sau nu. "Stai,tu chiar vorbesti serios?" A intrebat,doar ca sa se asigure.

Sydney a pufnit,incepand deja sa gesticuleze chiar daca nu vorbea. "Normal,nu se vede dupa caracter?"

Totusi,nici dupa aceste vorbe Michael nu o credea. "Uhm,ok.Ashton,e adevarat?" Sydney i-a trimis o incruntatura lui Michael,apoi degetul din mijloc,iar baiatul a decis sa o ignore.

"Oh Doamne,va comportati ca doi copii!" A strigat Ashton,facand-o pana si pe Sydney sa se simta inconfortabil. "Probabil e adevarat,dar ce conteaza? Va comportati de parca voi nu ati facut ceva rau.Toti avem un motiv pentru care am ajuns aici,oricat de rusinos,oricat de bizar ar fi,e un motiv.Oricum,pot sa pun pariu ca ati facut ceva mult mai rau decat ea,dar cu toate astea o judecati.Oh Doamne,ma faceti sa plec de langa voi." Ashton avea o mentalitate uimitoare.Michael il admira,chiar daca nu a facut fapte admirabile in trecut,puteai observa ca toate intamplarile i-au schimbat felul de a fi.Baiatul mai tanar voia sa ajunga la fel ca el,voia sa treaca peste si sa ramana cu aceasta gandire libera.

rules ↦ cliffordOnde as histórias ganham vida. Descobre agora