Kεφάλαιο 12

420 35 0
                                    

Είχε φτάσει  η μέρα που θα υποδέχονταν τα αφεντικά και ήταν όλοι στην τσίτα. Η Μαργαρίτα πηγαινοερχόταν νευρικά στο γραφείο της και ο Αλέξανδρος ήταν χωμένος στο γραφείο του.

Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές και βήματα έξω από την πόρτα της και η Μαργαρίτα πήρε μια βαθιά ανάσα και πήγε να τους προϋπαντήσει. Ανοίγοντας την πόρτα είδε τον Αλέξανδρο να αγκαλιάζει σφιχτά μιά κοπέλα πανύψηλη με κατακόκκινα μαλλιά. 

"Αγάπη μου" του έλεγε εκείνη την ώρα η κοπέλα." Πόσο μου έλειψες!!!" Και τον άρπαξε στην αγκαλιά της. 

Ο Αλέξανδρος φαινόταν εξίσου θερμός μαζί της αγκαλιάζοντας την γελώντας. "Κι εμένα μου έλειψες κουκλίτσα μου" της είπε. "Ελπίζω να μην βαρέθηκες μόνη στο Λονδίνο"και την σήκωσε στριφογυρίζοντας τη.

Εκείνη τι στιγμή το μάτι του πήρε την Μαργαρίτα που τους κοιτούσε έκπληκτη και γύρισε προς το μέρος της. 

"Ααα, να το πρόσωπο της ημέρας!" είπε στην κοκκινομάλλα. "Τίνα ,πρέπει να σου γνωρίσω την Μαργαρίτα πριν έρθουν οι υπόλοιποι". Και μ'αυτό την πήγε προς το μέρος της. 

"Μαργαρίτα να σου συστήσω την Τίνα, συνάδελφο και.........." πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη πρόταση του η Μαργαρίτα είπε απότομα: "Χαίρω πολύ,Τίνα. Μαργαρίτα Παλαιολόγου." 

Η Τίνα την κοίταξε με περιέργεια καθώς ο Αλέξανδρος της είχε ήδη μιλήσει για την γυναίκα που είχε απέναντι της. Όντως φαινόταν αρκετά ψυχρή και απόμακρη. "Χαίρω πολύ. Έχω ακούσει τα καλύτερα απο τον Αλέξανδρο για εσάς!!" της είπε και της χαμογέλασε. 

Πριν προλάβουν να πουν οτιδήποτε παραπάνω είδαν να έρχονται και οι υπόλοιποι. "Ας αρχίσει το σόου" της ψιθύρισε ο Αλέξανδρος και της έκανε νόημα να περάσει μπροστά. 

Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, πέρασαν στην αίθουσα συσκέψεων όπου και παρέμειναν για 5 ολόκληρες ώρες μέχρι να τελειώσει η παρουσίαση. Ο Αλέξανδρος κατάλαβε απο την έκφραση όλων πως είχαν μείνει πολύ ευχαριστημένοι απο την πρόοδο που είχαν σημειώσει τις τελευταίες εβδομάδες και στο τέλος της συνάντησης έσπευσε να τονίσει: " Θέλω να ξέρετε οτι για την επιτυχή έκβαση όλης της παρουσίασης και όλων των εργασιών είναι η υπεύθυνη του τμήματος, κα Μαργαρίτα Παλαιολόγου. Όταν έφτασα εδώ είχε ήδη ολοκληρωθεί το 50% των απαραίτητων εργασιών". Ακούγοντας αυτό οι υπόλοιποι γύρισαν και κοίταξαν την Μαργαρίτα που είχε αρχίσει να νιώθει άβολα... Της έδωσαν τα συγχαρητήριά τους και ο Αλέξανδρος την κοίταζε με μεγάλη υπερηφάνεια. 

ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕWhere stories live. Discover now