Κεφάλαιο 13

430 35 1
                                    

Το δείπνο έγινε σε ένα απο τα πιο γνωστά εστιατόρια της Αθήνας.  Ο Αλέξανδρος πιστός σε ότι της είχε πει δεν έφυγε από κοντά της. Η Μαργαρίτα απόρησε όταν είδε ότι η Τίνα δεν είχε πρόβλημα να τον μοιραστεί μαζί της. Ίσως τελικά να την συμπαθούσε αυτήν την κοπέλα. Δεν είχε σημασία που ήταν μαζί με τον Αλέξανδρο. Ήταν ευχάριστος άνθρωπος και πειραχτήρι. Πείραζε τον Αλέξανδρο σαν να τον ήξερε πολλά χρόνια! Όλοι στο τραπέζι ήταν ευχάριστοι και είχαν αρχίσει τα πηγαδάκια και την κουβεντούλα. Ευτυχώς η Μαργαρίτα με τον Αλέξανδρο και την Τίνα είχαν καθίσει πιο απόμερα δίνοντας χώρο στα αφεντικά για να συζητήσουν τα όποια θέματα είχαν. 

Ξαφνικά η Μαργαρίτα κοκάλωσε ακούγοντας την Τίνα να λέει "Ααα....αδελφούλη μου!!! Δεν ήξερα ότι είσαι τόσο μυγιάγγιχτος!!! Παλιά σε πείραζα συνέχεια και δεν θύμωνες!! Τι σ' έπιασε σήμερα;" Γύρισε και τους κοίταξε και αυθόρμητα της ξέφυγε: "Αδελφούλη; Είναι αλήθεια αδελφός σου;" Η Τίνα γύρισε απορημένη και την κοίταξε. "Φυσικά!! Τι, δεν το ήξερες; " 

Ο Αλέξανδρος έμεινε κι αυτός να κοιτάζει την Μαργαρίτα . "Μα καλά και τι νόμιζες; ότι  θα έμενε μαζί μου αν δεν ήταν αδελφή μου;" Και σηκώθηκε απότομα απο το τραπέζι. Η Μαργαρίτα τον είδε που πήγε προς την βεράντα του εστιατορίου και αποφάσισε να τον ακολουθήσει. 

Τον βρήκε να περπατάει πάνω κάτω στον κήπο. "Μα καλά για ποιόν με πέρασες; Τι νόμισες δηλαδή; Ότι ενώ κυνηγούσα εσένα και σε φιλούσα θα είχα κάτι άλλο στο Λονδίνο; Απορώ μαζί σου. Τόσο λίγο με εμπιστεύεσαι;" της φώναξε θυμωμένος. Η Μαργαρίτα έκανε ενα βήμα προς το μέρος του χωρίς να τον κοιτάζει. Ένιωσε το χέρι του να της αρπάζει το πηγούνι και την υποχρέωσε να τον κοιτάξει. "Πες μου. Πες μου τι σκέφτηκες! Ότι είμαι κάποιος που παίζει μαζί σου; ότι απλά μου αρέσει να κοροϊδεύω τις γυναικες;"

"Δεν ξέρω τι σκέφτηκα!!! Δεν θα ήσουν ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που κάνει κάτι τέτοιο!! Σε ξέρω τόσο λίγο που η εμπιστοσύνη μου δεν μπορεί να είναι τυφλή. Βλέποντάς σε κοντά με μια γυναίκα και εφόσον δεν ήξερα καν οτι η αδελφή σου δουλεύει στην ίδια εταιρεία υπέθεσα οτι ήταν κοπέλα σου!!"

"Ναι, και οτι εγώ είμαι ο χειρότερος απο τους χειρότερους! Κοίταξε με και πες μου οτι αυτό νομίζεις για μένα" της είπε πιάνοντας το πρόσωπό της με τα δυο του χέρια. 

Η Μαργαρίτα μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο τον κοίταξε στα μάτια και είδε πόσο τον είχε πληγώσει. Δεν ήταν όμως αυτή η πρόθεση της. "Συγγνώμη. Δεν το έκανα εσκεμμένα. Ήταν ένα λάθος συμπέρασμα. Ο καθένας θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο λάθος.." του είπε θλιμμένα. Είδε το κεφάλι του να σκύβει κι άλλο κι ένιωσε τα χείλη του πάνω στα δικά της. Στην αρχή απαλά αλλά σιγά σιγα την έσφιγγε όλο και περισσότερο και τα χείλη του απαίτησαν να τον φιλήσει , να βγάλει όλη τη φλόγα που είχε μέσα της για εκείνον. "Είμαι εδώ για σένα, μόνο για σένα" της είπε καθώς τη φιλούσε. "Δεν πρόκειται να μείνω μακρυά σου. Συνήθισε το!!" Η Μαργαρίτα όμως ήξερε οτι πλησίαζε ο καιρός που εκείνος θα έπρεπε να φύγει. "Είσαι εδώ, αλλά για πόσο ακόμη;" τον ρώτησε και τραβήχτηκε  απο την αγκαλιά του. Γύρισε κι έτρεξε προς το εστιατόριο. Εκείνη τη στιγμή είδε την Τίνα να έρχεται προς το μέρος της. "Μαργαρίτα, όλα καλά;" της φώναξε.

ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕWhere stories live. Discover now