9.BÖLÜM

13.3K 500 4
                                    

MULTİMEDYA AZAT (EYLÜL'ÜN ABİSİ)

Eylül beni kolumdan tutarak fırat abinin mağazasına soktu ama gine fırat abi yoktu neredeydi bu Fırat yaaa  neyse biz askılıkları karıştırmaya başladık siyah bir  elbise vardı sırt dekoltesi üçgen ve bele  kadar  taşlarla  kaplanmış  goğüs kısmı hafif dekolteli boyu ise mini onu alıp kabine girdim.

Üzerime geçirdim mağaza çalışanından siyah topuklu ayakkabı istemiştim giydim kabinden çıkınca aynaya doğru yürüdüm Eylülün ıslık sesiyle ona döndüm sonra 1 tur döndüm elbisenin ayrıntısını görsün diye "heytt bee bu  elbise neymiş ohaa sen almıycaksan ben alabilirmiyim  Almiloş"gözlerimi devirdim Eylüle baktım " rüyanda canım ben bunu alıyorum hadi sıra sende sende bişey bul"Eylül kabini karıştırdı bişey aldı göstermeden kabine girdi.

Çok geçmeden  benim elbisemin aynısının  gül kurusu rengide olanı giymiş ve çok yakışmıştı "pislikk ben niye görmedim onu"diye yalandan kızdı "saklamıştım" aynanın karşısına geçıp sırt sırta verdik selfi çektik sonra birbirimizi inceledik "lan  çok güzel olduk yaa" Eylüle birbirimize  pis pis bakıp "akşam bara kaçıyoruz"ellerimizi havada çarpıştırdık.

Mağzadan ellerimiz dolu çıktık bizi kapıda bekleyen adamlarıma poşetleri verdik kol kola alışveriş merkezinden de  çıktık. Arabaya bindik "Eylüllere"dedim adam arabayı Eylüllere sürdü.

Arabadan indik eve girecekken bahçeye girdik Azat abinin odasının camını zorla açtık içeriye girdik ve en sevdiğimiz oda yatağı çok yumuşaktı ve odannın rengi huzurdu siyah ve beyaz. Eylülle bakışarak  1.2.3 dedik ve yatağa atladık "ahhh" diye kükreme duyunca arkaya baktığımızda Azat abinin yatakta olduğunu gördük kalkacaktık ki koluyla bizi yatağa sabitledi.


Dişimle dudağımı ısırdım bu şimdi bizi bırakmazdı sert sert gözlerime bakmaya başladı "yaa Azat abi vallaha görmedik görsek hiç öyle atlarmıydık dimi EYLOŞ" Eylül gülerek "tabi atlardık "dediğinde Azat abi gülmeye başladı.Sonra beni gıdıklamaya başladı bırakması için bağırıyordu mama yok ne çare beni bırakıp yataktan  kaçmaya çalIşan Eylülü gıdıklamaya başladı gözlerimden yaş geliyordu elimi yelpaze gibi yüzüme sallaıyordum azat abide kendini düzgün bir şekilde yanımıza attı "bücürler sizi"diye gülmeye başlayınca dirseğimle belinin boşluğuna geçirdim.

Azat abi yataktan kalkınca Eylüle sarıldım oda bana sarıldım Azat bize mal mal bakıp sonra sırt üstü üzerimize atladı "ahh" "ohaa" Eylülle Azat abiye bağırıyorduk "abi kırdın kemiklerimizi çüş yaa" - "nasıl bir vücuttur ya ahh kaburgam"- "ölüyorum sanırım aman tanrım" biz bunları saydırırken Azat abi gülerek "siz kaşınmıştınız beni yataktan atın ikli sarılma yapın ohh banane banada sarılın" Azat abiyi ortamıza aldık ben soldan Eylül sağından sarıldı  Eylül benim elimi tuttu bende onun elini azat abide elimizi tuttu "benim güçlü sevgililerim" dediğinde kıkırdadık "ohaa benim bu kadar yakışıklı sevgilim mi var hemde kaslı daş yaa" dediğimde Araz abi kendini şişirerek "evet canım senin daş gibi sevgilin var"gülerek yanağına öpücük kondurdum "abim yaa seviyorum seni"dediğimde  kafasını çevirip yanağıma öpücük ondurdu "benim kelebeğimsiniz"sonra Eylülün yanağına öpücük kondurdu.




Öz abimle böyle değildik ben en çokta buna üzülüyordum yataktan kalktım Azat abimle Eylüle baktım "ben gidiyim geç gelmiycem diye sözvermiştim"yalandan bir tebessüm yolladım "tamam canım akşam size uğrarım"başımı tamam anlamında salladım.

Azat abimin odasının camını açıp geri çıktım bahçeden dolaşıp arabanın olduğu yere geldim "Almila hanım"adam ceketini düğmesini birleştirdi "eve gidiyoruz"dediğimde hemen kapımı açtık kendiside sürücü koltuğuna bindi hızlıca sürmeye başladı.

Eve geldigimizde arabadan indim kapıya doğru yol aldım koruma benden önce varîp kapıyı açtı başımı teşekkür amaçlı salladım. Evin içine girdiğimde sessizlik hakimdi salona girdiğimde kimse yoktu herkes kendi işinde takılıyordu o zaman yavaşca merdivenleri çıktım odama girecektim ki abimin odasından sesler geliyordu kapısına geldiğimde kız seside vardı hızlıca kapıyı açtığımda abim kızı saçlarından tutmuş dizlerinin üzerine oturtmuş başına silah dayamıştı "Abi ne yapıyorsun sennn" abi beni umursamayarak "doğruyu söyle oruspu"diye bağırdı silahı biraz daha baskı yaptı yanına yaklaştım elinde ki silahı almaya çalıştım "abi dur"dediğimde gözlerime baktı "hiç bir şey bilmiyorsun sus sen öğrenseydin sende aynısını yapardın"bağırarak "söyle o zaman"dedim.

Bana dikkatlice bakıp "annemiz bizi izliyormuş her dakika görüyormuş bu kızıda bize elçi olarak yollamış yerini söyle diyorum söylemiyor"abimin elini kızın üzerinden kurtardım.

Kızı ittiğim gibi yere yapıştırdım "söylüycekmisin"ses yoktu saçını tuttum bana bakmasını sağladım "söyle"diye bağırdığımda söylemedi yüzüne bir tane hızlıca gecirdim "söyle" diye kükrediğimde gine söylemedi yüzüne bir tane daha geçirdim peş peşe kaç tane geçirdim bilmiyorum ama yüzü tanınmıycak hale gelmişti boğazını sıkmaya başlayınca "tamam söylüycem " dediğinde üzerinden kalktım saçlarına yapışıp bana bakmasını sağladım"soysalların yanında kalıyor"hızlıca ayağa kalktım merdivenleri koşarak indim peşimden de abim koşuyordu adamlara bakıp bağırdım" silahlarını ayarlayın soysala baskın yapıcaz" adamlar bana şaşkın şaşkın bakıyordum abim arkamdan görülünce "dediğini yapın lannn" dediğinde adamlar silahlarını birbirine verdiler "hazırız çıkıyormuyuz " dediğinde abim bana bakıp "sen benim  geliyorsun" kafa salladım.

Arabasına biner binmez gaza kökledi son hızla soysalların evinin önünde durduk abim topidodan silahı çıkardı"öğrettiğim gibi"kafa salladım evet eskiden  abim bana silah kullanmayı öğretmişti.

Arabadan indik demir kapıda bekleyen soysalların adamlara ateş açmiştik ilk çatışmamdı abimle biz girebileceğimiz yer bulmuştuk arkamızda bir kaç adamla villaya gire bilmiştik girmemizle soysalların adamlarıyla ve Umut Soysalla karşı karşıya geldik "soysal bak seni bugün kolundan vurmuş olabilirim ama şuan canını bile alabilrim"dediğimde bana gülerek baktı "ben istemeden bana hiç bir şey yapamazsın" daha sert bakıp bağırdım "annem olacak o kadın neredee" 

.....











MAFYANIN KIZIWhere stories live. Discover now