Bilmiyorum! Devamı..

1.4K 89 12
                                    

Ali'nin ağzından :
Selin den sonra herseyi düşünmek için kendimi bir bara attım. Fark etmeden bayağı bir icmistim. Bir kadeh iki kadeh derken gece ye kadar güzel bir sarhoş olmuştum. Bara arabayla gelmemistim. Bir taxi ye atladım ve eve gittim.
Selin'in ağzından :
Kafamı alışveriş ile dagitmistim ve eve geldiğimde Ali'nin yokluğunu hissetmiştim. Gece ye kadar onu bekledim. Herkes yatmış tı ve saat 2.00 ye yaklaşıyordu. Aniden kapım sert bir şekilde açıldı. Ali'nin sarhoş sesini duydum.
-Seliğn.
Aferin Ali ya. Sarhoş olmuştu.
-Ali! Sen sarhoş sun.
-Evet kızım sarhoş ettin beni. Kokun var ya o kokun sarhoş etti beni.
Ali madem beni seviyordu neden herşeyin bir oyun olduğunu söylemişti. Ali'nin eli kapimin kilidine gitti ve kapimi kilitledi. O kilit sesini duyunca urperdim. Ali'nin yanlış birsey yapmasindan çok korkuyordum. Hızla beni duvara yapistirdi.
-Ali! Dur lütfen.
-Aşığım lan sana, sadece benim ol istiyorum. Dedi.
Ali'nin elleri ustumdeki kıyafetleri bir anda çıkardı.
-Ali ne yapıyorsun?
-...
Ali bir anda dudaklarima yapisti. Karşılık vermedim. Dudakları boynuma indi.
-Ali! Diye sessiz bir çığlık attım. Ne yapacağını anlamistim. Ve cok korkuyordum. Beni hızla yatağa itti. Ayağa kalkıp onu engellemeye çalıştım. Ama gücüm yetmedi. Ali iç camasirlarimi da çıkardı ve soyunmaya başladı. Artık dümdüz korkuyordum.
-Hazır mısın? ?? Dedi.
Korkarak.
-Ali lütfen yapma. Dedim.
Bana aldırış etmeden içime girdi. Ben de sessiz bir çığlık attım. Canım çok yanıyordu ve ağlamaya başladım. Ali içimden çıkınca, aglamanin etkisi ve yorgunluk ile uykuya bir Merhaba dedim.
Sabah
Ali'nin ağzından :
Uyandigimda kendi yatagimda olmadığımı fark ettim. Etrafta sarhoş edici bir koku dolaşıyor du. Bu Selin'in kokusuydu. Demek ki Selin'in odasindaydim. Kafamı çevirdiğimde yanımda ortuye sarılmış çıplak bir şekilde yatan Selin'i gördüm. Bir an afalladim. Sonra kendi halime bir baktım. Bende ciplaktim. Dün hatırladığım tek şey çok içmiş olmamdi. Lanet olsun. Selin'in aglamaktan şişmiş gözleri aralandi. Karşı sinda beni görünce yavaş yavaş gözleri dolmaya başladı. Ona masum masum baktım.
-Zorla mı? Diyebildim sadece.
-Evet pislik. Diyebildi o da kısık bir sesle.
Onu böyle görmek istemiyordum. O benim yüzümden bu durumdaydı. Onunla zorla yatmistim. Selin'in ile kesinlikle yatmak istiyordum. Ama onu da gönlü olunca olmalıydı bu.
-Selin ben çok özür dilerim. Sarhoş tum.
-Defol odamdan. Dedi .
Üstümü giydim ve odasından çıktım.
Değişik bir bölüm oldu. Hikaye bundan sonra daha değişik devam edicek.

Alsel GK Sonsuzluk OyunuWhere stories live. Discover now