C. 2 ~ Tu esti mai aproape de cat credeam

485 10 11
                                    

Deschid incet ochii umpluti de lumina diminetii. Pasarile ciripeau neincetat pe pervazul ferestrei intredeschise...M-am plictisit de descrieri asa de frumoase. Nu vreau sa le mai vad, sau poate vreau, dar nu singura.

Ma simt slabita.Totul se leaga acum. Il voi revedea, dar nu pe cel care m-a facut sa sufar. Acea energie. Puteam s-o cunosc dintr-o mie. Iar aceasta durere care-mi strapunge venele golite.Iar fereastra intredeschisa... El m-a simtit, eu l-am respins...din nou.

Mintea mea e posedata de amintirea lui Shane. 

Cine e Shane? Hmm...o veche cunostinta pot spune...cel de care am ales sa fug mereu, dar cel care a fost singurul care m-a iubit. Si poate si eu pe el...dar nu mi-am dat seama.

Afara batea un vanticel racoros de dimineata. Acele puncte sangerii inca sunt pe gatul meu. Pot sa simt placerea lui. Dorinta de a se intalni cu mine. Sa-l vad, sa-l ating, sa-l sarut.

Energia negativa imi tulbura mintile. Pot sa-i aud Puterea strabatandu-mi gandurile. Shane s-a intors gata sa ma aiba pentru totdeauna.Suna putin straniu daca te gandesti, dar nu exista sentiment mai puternic. Sa te gandesti ca persoana pe care o iubesti ti se ofera. Ca ea doreste sa te hranesti din ea, sa traiesti. Asa a facut el.

Inca de noaptea trecuta, gandindu-ma la amintirea urata a fostului prieten, de fapt era amintirea frumoasa a lui. Vroiam sa acopar tot trecutul, dar cum am mai zis, nu pot sa-l uit niciodata, iar el mi-a schimbat conceptia despre lume, despre mine, despre tot.

El a insemnat pentru mine chiar o parte din mine. A fost trup din trupul meu, inima din inima mea, dar cel mai presus, viata din viata mea. Clipele pentrecute cu el nu le-am mai petrecut cu nimeni pana acum...pana acum, fiindca el isi face aparitia misterios invaluindu-ma in pustietatea lui, facandu-ma regina sa, hranindu-se din tot ce-i ofer. 

Am iesit din nou pe veranda. Acum aveam masa pregatita, iar in mijloc era un buchet mare de trandafiri rosii. 

Ma apropii de buchet, iar petale catifelate ma mangaie pe umerii dezgoliti...

Ia-ma, sunt a taWhere stories live. Discover now