Nerdeyim Ben

12.7K 537 77
                                    

Sabah uyandığımda baska bi evdeydim.Yataktan kalkıp etrafıma baktım.Burasının neresi oldugunu dusunurken iceri biri girdi kim geldigine baktığımda Doruktu. Soka girmistim. Beni omu buraya getirdi niye getirdi ki diye dusunurken Doruk anlamıs olcak ki "seni ben buraya getirdim dediklerimi yapıcaksın ve sozumden cikmiycaksin eger dedigimi yapmazsan ailene gozunun onunde isgence yaparim anladin mi?" dedi soguk ve korkutucu ses tonuyla. Korkmustum ne yani simdi onun kolesi mi olcaktım. Hemen dusuncelerimden sıyrılıp "ben sana ne yaptım. Neden bana kotu davraniyosun"dedim sesimden biraz korkmus gibi cikmisti.
Doruk:"Mira sen bana bisey yapmadın ben sana yapıyorum."
Mira:"Ama neden lutfen beni birak Doruk tamam korkutmaya calistiysan bunu becerdin. Simdi birakta evime gidiyim annemgil merak etmistir."
Doruk:"Onlarin benle oldugundan haberi var. Onlara eger seni aramaya kalkarlarsa sana zarar vercegimi soyledim. Eger birdaha eve gidiyim dersen veya baska bisey onlara zarar veririm Mira." diye bagirdi. O bagirdiginda ben coktan gozlerim dolmus agliyodum.
"D-Doruk benden ne istiyosun" dedigimde sesim agladigimdan dolayi titrek cikmisti. Doruk hemen bana bakti ve "Seni istiyorum. Sen benimsin. Aglama lutfen" dedi sesi ilk defa yumusak cikmisti.Sonra hemen Doruk odadan cikti ve kapiyi kapatmadi bende arkasindan asagi indim. Koltuklardan birene oturdum. Ona baktim ona bakarken bi sure sonra dalmisim. Ona baktigimi anlamis olcak ki oda bana bakiyodu. Sonra hemen kendime gelip kafami pencere tarafina cevirdim. Buyuk bi bahce vardi oraya baktim. Sonra eve bakarmis gibi yapip Doruk hala bakiyomi diye baktim. Hala bakiyordu. Aklima bisey takilmisti 'seni istiyorum'demisti. Bana ne yapcakti ki. Birden korkup titremeye basladim. Oda hemen yanima gelip "Mira iyimisin" dedi sesi korkmusa benziyordu."Bana ne yapcaksin beni neden istiyosun"dedigimda bana oyle bos bos bakti ve "sen benimsin Mira ben seni istanbuldayken liseye yeni gectiginden beri taniyorum sana asiktim. Seni bu zamana kadar takip ettim. Senin beni fark etmeni bekledim ama sen beni fark bile etmedin artik dayanamiyorum ister sev ister sevme beni bu sana kalmis. Artik sen benimsin" dediginde dona kalmistim aci mi cekiyodu benim psikopat diye bildigim Doruk benim yuzumden aci cekiyodu. Beni sevmesi guzel ama ben onu seviyomuyum daha onu bile bilmiyodum. Yukari odaya cikip yataga oturdum. Pesimden gelip yanima oturdu ve elimi tuttu.
(Sizce Mirada Doruga karsi biseyler hissetcek mi arkadaslar yorumlarinizi ve oylarinizi bekliyorum.)

PSİKOPAT [KACIRILDIM]Where stories live. Discover now