asık mıyım?

13.8K 590 162
                                    

Elimi tutunca elimize baktım ve sonra ona baktim oda bana bakıyordu."gercekden beni seviyomusun"dedim o ise cevap vermeden sadece kafasini ewet anlaminda salladı.Sonra bana soru sormaya basladı. "Hic biriyle opustun mu?" dedi kafami hayir anlaminda salladim sonra baska bi soru sordu. "Biriyle hic iliski yasadin mi" dedi ona da hayir anlaminda kafami salladim baska bi soru sordu. " yeni benim eski surtuklerim gibi degilsin oylemi hic bisey yapmadin" dedi vende evet anlaminda kafami salladim onla konuscak degildim. Sadece onun o yakisikli yuzune bakiyodum. Baya kasi varmis. Ben buni yeni fark ettim. Doruk onu inceledigimi anlamis olcakki " ne o beni mi kesiyosun" dedi ukalaca bi sekilde. Hemen kaslarimi catip ona baktim."UKALA" dedim ve yanindan ayrildim. Acikmistim mutfaga girip biseyler hazirlarken ensemde nefes hissetmemle sicramam bir oldu arkami dondugumde Doruk gulerek bana bakiyordu."Ne o korktunmu" dedi alay ederek sonra ekledi."bi ilkin benden olsun" dedi o kadar yakindikki o o zaman onu dinleyemiyodum. Yavas yavas iyice yaklasiyodu ne o beni opcekmi diye dusunmemle dudaguma yapismasi bir oldu. Karsilik vermiyodum opusune. Beni.iyice kendine yaklasdirdi bi eliyle ellerimi tutuyodu diger eliyle de belimi kendine yapisirmisti o kadar sıkıyodu ki belimi hareket dahi edemiyordum. Sonra ayrildi ve guldu.Ayy cok tatli guluyodu gulmek ona cok yakisiyor. Dusuncelerimden ayrilip biseyler hazirlamaya devam ettim. Kahvalti hazirlayinca Doruguda cagirdim.Beraber kahvalti yaptik.Ben ona hic bakmiyodum ama onun bana baktigini hissediyordum. Kahvaltmi yaptim fazla bisey yemezdim zaten kalkinca Doruk "niye az yedin acliktan olursen ben sensiz yasayamam " dedi ona bakip "Ben fazla bisey yemem zaten doydum " dedim ve salona gectim. Koltuga uzandim ve uyuya kalmisim.
DORUK'TAN
İceri girdigimde Mira uyuyodu. Kucagima alip onu odaya goturdum ve yanina bende uzandim. Ona asiktim ve onu.kaybetmeyi asla goze alamazdim. Benden 1yas kucuk 17 yasinda. Ben onu ilk gordugumde 14 yasindaydi ve ben onu o zamandan beri seviyorum artik dayanamiyorum. Benim olmasini istiyorum.
MİRA'DAN
Doruga asik olmaya basladim ama bunu ona soylersem belki onu kaybetcem o yuzden korkuyorum ve soyleyemiyorum. İlk defa birine asik oldum ve ne yapcagimi bilmiyorum. Beni optugunde kalbin sanki durcak gibi geldi. Kahvalti yapip koltuga uzandigimda onu dusunuyodum optugu ani dusunurken uyuya kalmisim
****************
Uyandigimda yatakta uyuyodum. Yanimda agirlik hessedince dondum yanimda Doruk yatiyodu. Uyuyo zannedip konustum "Seni seviyorum asik oldum ama bunu sana soyleyemem. Soylersem seni kaybederim diye korkuyorum."dedim. Beni kendine cekip hemen dudagima yapisti bende karsilik verdim. Sonra beni yataga yatirdi ve "beni kaybetmezsin cunku ben seni asla birakmiycam" diye kulagima fisildadi. Ben de hemen onun dudagina yapistim benden bunu beklemiyo olcakki ilk karsilik vermedi. Sonra 1dk sonra oldugu soku atlatim karsilik verdi. Nefessiz kalana kadar opustuk ayrildigimizda guluyodu bende gulup asagi indim ve kahvalti hazirlamaya basdadim.
(ARKADASLAR HİKAYEMİ OY VERİRSENİZ SEVİNİRİM :))) )

आप प्रकाशित भागों के अंत तक पहुँच चुके हैं।

⏰ पिछला अद्यतन: Oct 03, 2015 ⏰

नए भागों की सूचना पाने के लिए इस कहानी को अपनी लाइब्रेरी में जोड़ें!

PSİKOPAT [KACIRILDIM]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें