Η Αποστολή ...7

144 16 4
                                    

Αν και πρωί, ο ήλιος δεν έλεγε να εμφανιστεί και να ζεστάνει την όμορφη εκείνη πόλη με τις αχτίνες του. Κρυβόταν πίσω από κάτι τεράστια, γκρίζα σύννεφα που πλησίαζαν απειλητικά το ένα, το άλλο λες και συνωμοτούσαν για την καταστροφή. Οι σταγόνες είχαν αρχίσει να πέφτουν στη γη και ο χαρακτηριστικός τους ήχος ήταν έντονος καθώς το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κίνηση. Η Τζένιφερ, η Σαμάνθα, ο Έρικ και ο Έντουαρτ κατευθύνονταν προς το εστιατόριο με σκοπό να μάθουν ποιος ήταν πίσω από όλα αυτά και να σώσουν τον Τζόνι... Σταμάτησε το όχημα μπροστά στην είσοδο και μπήκαν όλοι μέσα στο ζεστό χώρο με αποφασιστηκότητα. Εντάξη η Τζένιφερ έτρεμε λίγο... πολύ από το άγχος, αλλά αυτό δεν θα την εμπόδιζε! Προχώρησαν όλοι και κάθησαν σε ένα τραπέζι για τέσσερα άτομα, κοιτώντας τον κατάλογο. "Θα παραγγείλουμε κάτι; " Σχολίασε ο Έρικ όταν είδε το κοτόπουλο με καυτερή σως και συνοδευτικό πατάτες ή ρύζι στην δεύτερη σελίδα.

" Αν θες... " Είπε η Σαμάνθα και σήκωσε ελαφρά τους ώμους της ενω ακολουθούσε με το βλέμμα της τη Βάνα να περιποιείται τους πελάτες. " Τι θες να φας; " Ρώτησε βιαστικά, εξακολουθώντας να παρακολουθεί το στόχο της.

" Κοτόπουλο με Spicy σως και ρύζι... " Αυτόματα έδωσε απάντηση κι έβαλε τον κατάλογο στο τραπέζι. Η Σαμάνθα παραμέρισε τα καστανά μαλλιά της από το πρόσωπο της και ίσιωσε την πλάτη της ενώ το χέρι της σηκώθηκε ελάχιστα στον αέρα για να φωνάξει τη σερβιτόρα απέναντι.

" Είστε έτοιμοι να παραγγείλετε; " Ρώτησε χαμηλόφωνα η ψηλή κοπέλα καθώς έβγαζε το μπλοκ της και πλησίαζε τους πρωταγωνιστές μας.

" Ναι... Θέλουμε 2 πιάτα Κοτόπουλο Spicy, με ρύζι. Και 2 Καρμπονάρα. " Της είπε με το πιο γλυκό πρόσωπο που είχε η Σαμάνθα και της έδωσε τους καταλόγους. " Ευχαριστούμε " Έκανε πως διάβαζε την ταμπέλα στη φανέλα της. " Βάνα... " Και ύστερα η ψηλή, λιγνή κοπέλα απομακρύνθηκε χαμογελαστή. " Άντε φύγετε τώρα... " Σε δευτερόλεπτα όμως ξίνισε το πρόσωπο της όταν διέταξε τα αγόρια να φύγουν... Η Σαμάνθα και η Τζένιφερ τώρα έπρεπε να αποσπάσουν την προσοχή της Βάνας και να μάθουν όσες πιο πολλές πληροφορίες γινόταν. " Συγνώμη; " Ξανά φώναξε η Σαμάνθα την κοπέλα και ύστερα από ελάχιστα λεπτά η Βάνα πλησίασε.

" Πως μπορώ να σας βοηθήσω; " Ρώτησε ξανά με εύθυμη διάθεση. Ευτυχώς μπορούσαν να την απασχολήσουν όσο ήθελαν αφού οι πελάτες ήταν ελάχιστοι και τους είχαν αναλάβει άλλοι σερβιτόροι.

" Θέλουμε να μας πει για ποιους δουλεύεις. " Ο τόνος ειρωνείας ήταν έντονος καθώς τα λόγια έβγαιναν από το στόμα της Τζένιφερ και η κοπέλα έμεινε με το χαμόγελο να κοιτάζει λες και δεν είχε καταλάβει. 

Η Αποστολή... Where stories live. Discover now