Παγίδα στην παγίδα

72 12 4
                                    

Γειά σαςςς και πάλι! Όπως γνωρίζετε πλησιάζει το τέλος. Πριν προχωρήσετε στο διάβασμα του κεφαλαίου, θα ήθελα πολύ να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη σας και το ενδιαφέρον που δείξατε για την " Αποστολή ... " και οχι... Δεν είναι το τελευταίο κεφάλαιο. Απλά ένιωσα την ανάγκη να πω Ευχαριστώ και μπλα μπλα μπλααα αυτά! 😄
Καλή ανάγνωση
Sparrowsgurl 💕

Υπήρχε δυνατή και ρυθμική μουσική που ακουγόταν μέχρι έξω και ξεσήκωνε κάθε άνθρωπο που περνούσε δίπλα από το κλαμπ.

Άτομα κάθε ηλικίας περπατούσαν στη παραλία ή κάθονταν σε μπυραρίες και γλεντούσαν με τις παρέες τους.

Ο Τζόνι και ο Έρικ, ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρο καπέλο , κάθονταν σε ένα μαρμάρινο παγκάκι σε κοντινή απόσταση από το κλάμπ και περίμεναν να εμφανιστεί η κοπέλα. Καθώς έψαχναν μέσα στο πλήθος για τη μορφή της, βλέμματα περαστικών καρφωνονταν πάνω τους, κοιτάζοντας τους περίεργα.

" Μήπως να βγάλουμε τα γυαλιά ; " χαμήλωσε δειλά δειλά την εφημερίδα που κρατούσε ο Έρικ και ρώτησε γεμάτος αμφιβολία τον Τζόνι.

" Όχι, τι λες ; Θα τραβήξουμε την προσοχή μετά... "

" Ενώ τώρα που είμαστε ντυμένοι λες και βγήκαμε από αστυνομική ταινία και φοράμε γυαλιά ηλίου η ώρα 11 τη νύχτα, δεν τραβάμε τη προσοχή ε ; "

" Εε ; "

" Λέω ότι τωρ--- "

" Να την ! Να την ! Μόλις μπήκε στο κλάμπ. " σηκώθηκε ο Τζόνι ενθουσιασμένος, έριξε την εφημερίδα του και άρχισε να πλησιάζει.

" Περίμενε λίγο ντε ! Ασε την να πιεί και κάτι... " τον τράβηξε ο Έρικ από πίσω και τον σταμάτησε.

" Έχεις δίκαιο. Αυτό θα κάνουμε. Θα της ρίξουμε κάτι στο ποτό και δεν θα επικοινωνεί με τον κόσμο. Τότε, τσακ, θα εμφανιστουμε και θα την εξαφανίσουμε! " γέλασε μόνος του και ξανά κάθησε χαρούμενος. " Έχω υπνωτικά στο αυτοκίνητο. Καλά είμαι τέλειος. " είπε και ξανά σηκώθηκε. " Πάω να τα φέρω. " πληροφόρησε και σε δέκα λεπτά είχε επιστρέψει κρατώντας τα υπνωτικά στο χέρι του.

" Παμε να δούμε τι θα γίνει. Αα και δώσε μου εμένα τα χάπια. Είμαι καλός σε αυτά. Θα τα ρίξω και δεν θα καταλάβει τίποτα. " τον πληροφόρησε ο Έρικ.

Και οι δύο μπήκαν μέσα στο κλάμπ με στυλ, και καθώς έβγαζαν τα γυαλιά τους, πλήθος μάτια τους κοίταζαν απορημένα. " Την βλέπεις ; "

Η Αποστολή... Where stories live. Discover now