<2>

1.7K 35 12
                                    

BIGBANG - Loser ile okuyun tağammı bb
multimedia çok beautiful bikauz my yaptım B| Come on lets read umarım doğrudir i am cahil nys

*****

Soo, sabah kalktığında dünkü olayı düşündü. Aslında numarayı engelleyecekti ama içindeki ses onu durdurmuştu. (*O ben oluyom. okey?*)

Zaten gelen mesaja geri cevap yazmamıştı.O yüzden bu olayı ortadan kaldırarak okulu için hazırlamaya başladı . Okulu bitirmesi için son bir senesi kalmıştı , üniversite için yurtdışına gitmeyi düşünüyordu. Aslında ailesi istiyordu dersek daha doğru olurdu.
Yine düşüncelere daldığını farkettiğinde hazırlanıp aşağıya indi. Annesi ve babası kahvaltı yapıyordu

"Günaydın anne ve baba" dedi ve boş sandalyeye oturdu.

"Günaydın bebeğim . İyi uyudun mu?" diye sordu Bayan Do. Soo kafasını olaylar bir biçimde salladı ve önündeki tabağa bir şeyler koyup yemeye başladı.

"Afiyet olsun ben çıkıyorum" dedi ve annesinin zoruyla bu sıcakta üstüne ceketini giyip evden çıktı. (*hele şükür evden çıkardım* )

Okulu çok uzak olmadığı için okula kadar yürümeye başladı. Kulaklarını takıp yolda yürürken şarkısı bölündü mesaj gelmişti.

1 Yeni Mesaj:
"Kulaklıkları çıkar ve öyle yürü bebeğim . Allah korusun (*imanli nensns*) araba çarpar "

Kafasını telefondan kaldırdı ve gözlerinin iyice büyülterek etrafını taradı. Bu sapık şimdi de onu mu izliyordu? Dediklerini - yazdıklarını- dikkate almadan kulaklığını kulağına geçirdi ve Bigbang'in - Loser şarkısını (*çok severim*) dinlemeye devam etti.

Yeşil ışığın yanmasını beklerken telefonunun kilit tuşuna basıp yeni mesajın gelip gelmediğine baktı. Sonra 'banane' diye sinirlendi. Sarı ışık yanmışken karşıya geçmeye başladı o sırada ona doğru gelen arabanin kornasını duymamıştı arabanın ona yaklaştığını farkeden Soo yerinden kımıldayamıyordu. Soo gözlerini kapatıp ölümü beklerken ve mesajı dikkate almadığı için kendine kızarken kendisini kaldırıma itilmiş birisine sarılmış halde buldu.

*****
Acaba kim kurtardı onu roklomlordon sonro nsnsns

To Lick Up [M]Where stories live. Discover now