<3>

1.6K 35 16
                                    

Infinite- Bad çok hojdir oni dinliyiverin veyahut Seventeen - Adore U tomom hodo okoyon multiyi yine Phen yaptım jdjdkdjd

******

Soo gözlerini korkuyla açtığında , ilk olarak parlayan ve bembeyaz dişlerle bakıştı. Gözlerini biraz daha yukarı çıkarıp onu kurtaran adamın yüzüne baktığında yüzüne tatlılık katan kepçe kulakları gördü. (*biri esmer ten yerine kepçe kulak mı didi ? snsnnz *)

"İyi misin , Baykuş ?" Soo hala onu saran adama dalıp gitmişken sorusuyla kendine geldi. Ve hafifçe adamı ittirip ayağa kalktı- ki ittirmek oldukça zor olmuştu- ve önünde 90 derece eğildi.

"Teşekkür ederim, efendim. " dedi. Karşısındaki adam ise yarasının ciddi olup olmadığını bile bilmeden aniden kalkan çocuğa şaşkınlıkla bakıyordu.

"Niye aniden kalkıyorsun , yaraların ciddi olabilir. " Adam, Soo'dan bir adım uzaklaştı ve üzerini süzdü. Her nekadar sağlam görünse de iç kanama olabilirdi.

"Size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum efendim. Ben Kyungsoo." deyip yine 90 derecelik eğilmesini yaptı.

"Bende Chanyeol.Ve artık eğilmez misin lütfen? Baykuş? " Soo her nekadar bu lakabı ilk duyduğunda saygısından bir şey dememiş olsada en sonunda patlamıştı.

"Lütfen sende bana artık Baykuş demeyi keser misin?"diye aniden sesini yükseltince Chanyeol çocukta ki ani değişimden dolayı korktu. Acaba kafasını kaldırıma mı çarpmıştı? Yoksa aniden olan bu olay yüzünden şok mu yaşıyordu?

Soo ise Chanyeol 'un 5 dakikadır konuşmamasından ve onu sürekli süzüp durmasından sıkılmıştı.

"Hey Chanyeol iyi misin? "

"Asıl bunu benim sormam lazım. Hastaneye gitmeye gerek var mı . Ilk derse zaten geç kaldım istersen seni götürebilirim " dedi Chan. Nedense bu büyük gözlü çocuk için endişelenmişti.

Soo sol elindeki saati kontrol ettiğinde neredeyse ilk dersin bitmesine az kaldığını farketti ve ilk ders fizikti hemde en önemli dersi , yüzündeki gözlükleri orta parmağıyla geriye itti-bu onda bir alışkanlıktı- ve Chanyeol'ün önünde bir kere daha eğildi.

"Her şey için teşekkürler derse yetişmem lazım. Yardımınız için çok teşekkürler." dedi ve arkasına dönüp okula doğru yardırmaya başladı. Chanyeol ise onun arkasından şaşkınlıkla bakıyordu. Nedense bu çocuk için hâlâ endişeleniyordu. Koşarken ya yine bir şey çarparsa ve onu bu sefer kurtaran kişi ile aşk yaşarsa??

Düşüncelerinin çok değişik bir yere gittiğini farkedince kafasını iki yana salladı ve ilk iş günü için okula doğru yürümeye başladı. Etraftaki kalabalık Soo gidince dağılmıştı. Gerçi Soo onların olduğunu bile farketmemiştir. Chanyeol onun şapşik haline gülüp yürümeye başladı.

Jongin ise duvarın arkasında sinir krizi geçirmemek için kendini zor tutuyordu. Soo onun sözünü dinlememişti. Telefonunu çıkardı ve bir yeni mesaj yazmaya başladı.

" Küçük Soo'cuk (*Sucuk xndndn*) artık benim mesajlarımı umarım bir yerine takarsın ve bebeğim okuldan sonra hastaneye gitmen için araba yollayacağım - aslında şimdi gitsen daha iyi olur ama senin okuldan gitmeyecegini biliyorum- ve ona binmezsen olacaklardan ben sorumlu değilim. İyi dersler , my Babe :*"

******

Daha çok ChanSoo oldu ama olsundu bikauz Soo yu biç yapmayı çok sefiyom bb ;*

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 25, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

To Lick Up [M]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin