In drum spre Lake City

224 23 0
                                    

Cum Lake City este urmatoarea destinatie in calatoria lor , iar soarele incepe sa apuna alert , Mike calca pedaua de viteza , incercand sa lase cat mai in spate Valdosta .

Vizibil obosita , Mike ii spune Havanei ca daca vrea poate sa se culce si el o va trezi cand o sa ajunga , avand de parcurs cam 200 de km pe un drum national .

Atunci Havana ii cuprinde mana dreapta in a ei si inchide ochii culcusindu-se in scaun . Se simtea in siguranta sa il tina de mana , Mike lasand mana moale , ca Havana sa o poata modela cum vrea ea ...

Havana adoarme , Mike privind-o , cum din unghiul din care o priveste el , ea seamana perfect cu fosta sotie ... Arata ca un inger , cu buclele de par venindu-i peste fata .

Momentul in care o priveste , Mike nu observa ca din spate vine o masina blindata , cu o viteza foarte mare , lovindu-i din plin .

Havana se trezeste in impac , iar singurul lucru pe care apuca sa il vada , este Mike care incearca disperat sa recapete controlul masinii , dar fara succes , aceasta iesind din decor , direct in camp , rostogolindu-se de 3 ori , ramand cu rotile in sus .

************************************

Soferul masinii care i-a lovit primeste un telefon .

-Da ? raspunde barbatul misterios

-S-a rezolvat ? intreaba o alta voce misterioasa de barbat aflata la celalalt capat al firului.

-Da .

-Perfect .

Soferul inchide si isi continua drumul fara nici un fel de remuscare.

************************************

Lovit la cap ,dar constient dupa impact , Mike deschide ochii si speriat iese din masina . Lovit la piciorul drept se târăşte spre partea Havanei si o scoate pe brate din masina , ea fiind inconstientă . O pune usor jos si ii prinde capul între palme batand-o usor cu palmele peste obrajii ei ca sa isi revina .
- Havana ! Revino-ti ! Havana !!! Strigă el disperat la ea .
Tot ce vede acum in fata ochilor este imaginea sotiei lui atunci cand a ajuns la locul accidentului . Simte cum frica de a nu o pierde pe Havana il cuprinde din ce in ce mai tare .
- Havana ! Nu te pot lasa sa mori ! Esti tot ce am mai bun in momentul asta ! Havana !!! Te rog !
Havana incepe sa tusească si deschide ochii , primul lucru pe care il vede în fata ochilor fiind privirea disperată a lui Mike .
- Havana ! Spune Mike usurat , cuprinzând-o in brate oferindu-i o îmbrătisare strânsă .
Neputând zice nimic , Havana ramane in îmbrătisarea lui Mike pana la sfarsit , iar cand in sfarsit acesta ii da drumul , ea respira eliberată .
- Havana ! Cat ma bucur ca esti bine ! Vai Doamne ! Nenorocitii aia nu o sa scape cu viata pentru asta ! Te doare ceva ? Intreaba el analizând-o din cap pana in picioare.
Havana ii face semn spre mana dreapta , lovita destul de rau la impactul rostogolirilor .
-Ok ok ! Aaa ... Spune Mike privind disperat în jur . Stai aici ! Eu merg sa caut ajutoare .
Mike cauta in masina serios avaraita si gaseste telefonul , acesta avand ecranul spart din cauza impactului .

-La naiba ! spune Mike scotand cartela din el si aruncandu-l . Hotarat iese pe strada incercand sa opreasca o masina , dar fara succes . Priveste in jur si la vreo 30 de metrii departare de el observa o parcare unde sunt oprite multe masini .

Mike se duce la Havana si ii spune :

-Vin imediat ! spune Mike in timp ce ii mangaie obrajii , dupa care o saruta usor pe frunte si pleaca fugind inspre parcare .

Primul om de care da este un camionagiu , care se ofera sa il ajute pe Mike . Pleaca amandoi spre Havana . La vederea masinii serios avariate si a fetei , camionagiul zice :

MartoraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum