Echipa lui Clark

143 19 0
                                    

Intre timp , echipa lui Clark omoara cativa oameni de-al lui Capone , care le apar in cale . Nu sunt o mare problema pentru ei , echipa SWAT fiind foarte bine antrenata si foarte agera , incat anticipeaza orice miscare inamica , facand partea din al 8 lea simt pentru ei .

Deschid cu greu primele usi metalice care le apar in cale , intrand si cercetandu-le amanuntit , cautand o pe Havana .

Spre uimirea lor , acestea sunt umplute cu intuneric , nefiind in ele nimeni sau nimic .

Clark ordona echipei sa continue cautarea si la celalate incaperi cu speranta ca vor da de ea in timp util .

Ajunsi pe la sfertul coridorului , deschid o usa si intra in incapere .

Acolo gasesc doi dintre oamenii lui Capone , care foarte elaxati joaca carti la o masa veche din lemn . Decid sa nu ii omoare pe cei doi , ci , la ordinele lui Clark ,sa ii mobilizeze .

Unul dintre cei doi barbati de la masa scoate rapid un pistol si incepe sa traga intr un soldat din echipa lui Clark . Il nimereste pe acesta , din fericire doar doua gloante strapungandu-i mana dreapta . Ceilalti soldati apuca sa riposteze si ii imobilizeaza pe cei doi , impuscandu-i cu precizie in picioare , dar si in brat pe cel care tinea pistolul in mana .

Clark ii face unui soldat sa il ajute pe camaradul lui si sa il scoata din cladire fiind pra ranit sa mai continue misiunea.

-Buna seara domnilor ! Scuzati ca v-am intrerupt petrecerea , dar am o intrebare . spune Clark aplecandu-se peste cei doi barbati care erau acum tinuti la pamant de oamenii lui . Unde este fata ?

Unul dintre barbati il scuipa pe Clark .Acesta se sterge , calm , incercand sa faca abstractie de ce tocmai se intamplase , dupa care il prinde de gulerul camasii pe cel care tocmai il scuipase si tipa spre el :

-Ok derbedeilor , mai intreb inca o data : unde e fata ?

-Ce te face sa crezi ca iti vom zice ? intreaba acesta cu nesimtire .

Clark ii trage una peste fata si zice :


-Spune-mi unde e daca nu vrei sa mori impuscat in cap , ca un sclav ! spune Clark scrâșníndu-si dintii de nervi.

- Caut-o ! spune barbatul pe acealasi ton nesimti .

Clark scoate pistolul si il pune la capul acesta , tinad mana pe tragaci , foarte aprope de a apasa.

-Eu am mare rabdare de obicei , de aia te mai intreb o singura data : UNDE E ?

-Ti-am zis : Caut-o!

Clark da sa apese pe tragaci sa il impuste pe acesta direct in cap , cand brusc se face bezna .

Nestiind ce se petrece , echipa isi activeaza vederea nocturna , la fel si Clark, care incearca sa is dea seama ce se intampla .

Dupa cateva secunde , o lumina rosie se aprinde violent si o voce mecanica feminina se aude in toata cladirea : SE INITIAZA AUTODISTRUGEREA IN 10 MINUTE !

-Ce dracu ? articuleaza Clark privindu-i nedumeriti pe cei din echipa lui .

-Sefu , cred ca e timpul sa plecam !zice un soldat privind si el in toate partile . Situatia nu pare tocmai ok... continua acesta .

-Luatii pe ei si iesiti din cladire ! spune Clark facand semn spre cei doi soldati care ii imobilizasera pe cei doi barbati . Noi ne contiunam drumul ! Nu plecam de aici fara fata ! Spune Clark facand semn spre restul echipei sa iasa pe coridor .

Intorsi pe coridor se lovesc de aceasi lumina intensa de culoare rosie , cei doi soldatii facand stanga spre iesire cu cei doi barbati , iar Clark continandu-si drumul cu echipa lui , in dreapta , de-al lungul coridorului .



MartoraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum