*Bilgilendirme*

110 12 8
                                    

Merhaba arkadaşlar! Hikayemizin kapağını değiştirmeye karar verdim. Multimedyaya zaten yeni kapağımızı koydum. İyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Bu kararımın nedeni ise eski kapağın fotoğrafını wattpadde gezinirken başka hikayelerde de görmüş olmam. Tabii bu sorun değil; fakat ben bir tık daha zor bulunan fotoğraflardan kullanmak istemiştim.

Şimdi diyeceksiniz asıl bu fotoğrafı bulmak daha kolay. Evet öyle ama wattpad de bir eşine rastlamadım çok şükür. Eğer eski kapağı daha çok beğeniyorsanız yazın lütfen. Ben tamamen sizin kararlarınızla değiştiririm veya değiştirmem.

Aslında ben de diğer kapağı daha çok beğensem de hem bu kapağın biraz renkli oluşu hem de daha bir albenisi olduğu için okurların daha çok dikkatini çekeceğini düşünüyorum.

Kapak yaparken fotoğrafın kalitesine de çok önem verdim. Kalitesiz fotoğrafları ne kadar güzel olsalar da hoş bir görüntü yaratmayacağı için eledim. Umarım siz de benim beş saatlik uğraşım sonucu ortaya çıkan kapağı beğenirsiniz.

Son olarak yeni bölümle ilgili bilgi vereyim:
Bölüm şu anda bitmek üzere, uzun yazmaya çalışıyorum; fakat diğer bölümlerle eşit uzunlukta tutuyorum tabii ki. Oku oku bitmeyen bölümler de bazen sıkabiliyor çünkü.

Büyük ihtimalle cuma günü yayımlarım. Şimdilik hoşçakalın, bu arada hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
❤️
Bana ulaşabileceğiniz wattpad harici adres:
Instagram: dizikolajlari

YAĞMURWhere stories live. Discover now