Capitolul 2

719 43 4
                                    

Lucy P.O.V

Simt cum ceva rece si ud mi se toarna pe fata. Ochii mi se deschid instantaneu privind spre Locky ce radea de mama focului. Ma uit nervoasa la el si ma ridic din pat. Il ignor si merg la baie făcând un dus scurt si spalanduma pe dinti.

Ies din baie doar intrun prosop si merg inapoi in camera mea. Locky statea liniștit pe fotoliu si citea prima mea carte pe care am scriso. " Destine Incrucisate " , nu e o carte foarte buna dar e doar prima. Am vrut sincer sa scriu mai multe dar nu a fost sa fie.

Cand imi simte prezenta domnul leu isi ridica privirea. Ochii i se fac cat rotile masini si cartea ii pica din mana, din nas puteam vedea un firicel de sange. Eu incep sa rad iar el roseste stanjenit.

- Nu teai schimbat deloc, Locky. spun uitanduma la lenjeria mea curata neagra, ca apoi sa mio pun pe mine.

- Cat a trecut, huh? Cinci ani? spune acesta zambind.

- Vam spus sa va intoarceti in viata mea când voi putea fi gata sa ma intorc printre oameni. spun uitanduma multumita la imbracamintea mea.

- Dar esti pregatita. spune incurajator.

- Crezi? soptesc nervoasa.

- Uite ,Lucy. Esti cea mai puternic Dragon Celestal pe care il cunosc si il voi cunoaște vreodata. ma înveselește el.

- Nu la asta ma refeream, Locky . oftez.

- Esti pregratita. imi spune el aaezandusi mana pe umarul meu.

- Bine. Plecam maine. il anunt.

- Asa sa fie. spune disparind.

Oftez si ma asez pe pat. Cinci ani ,huh? Au fost cinci ani foarte grei pentru mine. Antrenamente peste antrenamente. Am trait singura in casuta asta din padurea blestemata. Defapt eu am creeat un zvon ca cine se apropie de padure va fi mancat de un monstru,care normal eu sunt. Nu vreau sa intre nimeni nimeni in padure. Se poate sa mai am crize si sa ii atac. E greu. E greu sa ma controlez.

Ma ridic din pat si merg la dulap. Imi arunc toate hainele pe par si scot un geamantan vechi de sub pat. Bag toate hainele inauntru si papuci la fel. Imi bag chiar si peria si restul lucrurile in el. Las geamantanul in fata usi,de la o intrare si merg la bucatarie. Deschid frigiderul si ma apuc sa fac ceva pentru drum si ca sa manabc acum.

Ziua a trecut repede. Am stat prin casa toata ziua. Iar apoi mam culcat pentru a ma putea trezi dimineata.

-DIMINEATA-

Razele soarelui intrau enervante in camera. Deschid ochii si imi intind bratele. Ma ridic in fund si dau de fata zambitoare a lui Locky . Imi dau ochii peste cap si merg la baie. Ma spal rapid si ies vrand sa ma imbrac. Ma asez in fata dulapului si scot singurele haine ce o mai ramas in el , o pereche de pantaloni scurti maro si o camasa fara maneci verde. Imi incalt cizmele obisnuite si imi prind parul intro coada de cal lasandumi suvitele din fata afara.
Dupa ce sunt gata iau geanta de pe scau cu restul lucrurilor si ies din camera. Imi iau pelerina neagra si ii dau una si lui Locky ca sa nu ne recunoasca nimeni.

El a luat geamantanul si am iesit din casuta. Am inchis usa mam mai uitat o data la ea. Da aici miam petrecut cinci ani din viata. Am alungat repede gandul si mam uitat la mana mea unde puteam sa vad semnul Fairy Tail . Am zambit si miam pus gluga pe cap. Fairy Tail vin acasa.

Deja mergeam de doua ore si ceva. Am fost fericita cand am vazut intrarea in orasul Magnolia. Miam luat geanta si mam indreptat spre o florarie.

- Un buchet de trandafiri negri cu unul alb in mijloc ,va rog. cer politicos doamnei de la florarie.

-Sigur draguta. spune ea si imediat imi aduce un buchet.

- Multumesc. spun platind si incepand sa merg spre cimitir.

Dupa cum stiu maestrul a murit acum doi ani in ziua asta. Merg sa fac o surpriza.

Mam oprit in fata porti.

- Esti pregratita? intreaba Locky.

- Mam nascut pregratita.spun increzatoare.

Deschid porta larg si intru inauntru. Prima data am trecut pe langa piatra mea de mormant. Am luat un ruj si am taiat numele si data decesului. Apoi mam indreptat spre piatra de sicriu a maestrului. Toti erau acolo. Toata ghilda plangea. Dintro data a inceput sa ploua tare si totul sa transformat intro admosfera trista.

Am tras aer in piept si am lasat geata la un copac la fel facand si Locky cu geamantanul. Iau buchetul si merg spre multime. Ma duc in fata sub privirea tuturor si ma uit la piatra. Odihnestete in pace, maestre. Las buchetul jos si ma uit in continuare.

Stiu ca toti se uita acum la mine asa ca ridic mana si las semnul meu Fairy Tail la vedere. La vederea lui toti fac ochii mari.

- Cine esti? se aude Natsu intreband.

Incep sa rad incet.

- Cine as putea fi. spun in joaca. Eu sunt Lucy Heartfilia . continui intorcanduma cu fata spre ei.

Imi pun mainile pe gluga si o dau jos. Parul meu blind cu varfuri albe se varsa ca o cascada pe spatele meu. Zambesc larg.

Mai multe maine se incolacesc in jurul meu. Era o imbratisare de grup. Incep sa rad. Baieti dadeau mana cu Locky si se imbratisau. Lam imbratisat pe Gray si pe Erza.

La sfarsit lam cautat cu privirea. Si lam vazut. Se uita in gol. Am fugit spre el si iam sarit in spate. Cand ma observat a inceput sa rada. Am putut sa vad ochii rosi de la plans.

- Natsu plange? intreb cu o vice de copilas.

- Stai linistat, Lucy. Sunt doar foarte fericit. spune acesta imbratisanduma, lam imbratisat si eu strans.

-Mia fost dor de tine. soptesc cu capul in piptul lui.

- Si mie. imi sopteste inapoi. De ce, Lucy? sopteste trist.

- Scuze. Dar pur si simplu nu am putut. Imi pare rau. Iti voi explica altadata. spun suparata.

- E ok. Ma bucur ca esti aici. spune stranganduma.

- Si eu.

.........
Ok. Capitolul 2 acum online. 1000 si ceva de cuvinte. Sincer e ceva.

Cred ca nu voi mai putea posta saptamana asta dar voi incerca. Nu stiu.

Vreau sa va multumesc pentru cei care miau votat cartea. Multumeac.

Acum sa nu o mai lungesc, daca va placut lasati o steluta si un comment. Pana data viitoare. Pace ✌

The Dragon Slayer - Fairy Tail f.fUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum