Capitolul 14

353 16 6
                                    

   -Totul va fi bine.  Sunt aici.  spune el imbratisanduma strans. 
   Dar,  nu e.  Nu e bine.  Tocmai miam vazut moartea prin fata ochilor .

    - Natsu. spun plangand .

   - Lucy,  ce sa intamplat?  De ce plangi?  ma intreaba speriat. 

   - A-A vrut sa ma omoare, Natsu.  ma balbai spriata .

   - Gata,  e totul gata.  Sunt aici. Nu se va mai intampla nimic.  imi sopteste linisitor. 

   Stai,  Sting! Imi ridic privirea sa il vad uitanduse in gol. Ronge era langa el si il batea pe spate.  Frosh plangea si il imbratisa pe Sting ca sa nu se simta singur . Iar Sting,  il imbratisa inapoi. 

    Mam ridicat de jos,  cu ajutorul lui Natsu care apoi ma ridicat in stilul miresei. Sting sia intors privirea spre mine ca sa imi zambeasca trist. Chiar daca nu o arata e usurat ca sunt in regula. 

   - Natsu,  poti sa ma duci la Sting?  il intreb. 

   El doar da din cap si ma duce langa el.  Ma aseaza usor jos si eu imi încolăcesc bratele in jurul fratelui meu,  care ma îmbrăţişează strans. 

   - Ma bucur ca esti bine.  spune el afundandusi capul in parul meu. 

   Nu am spus nimic doar am rupt imbratisarea si mam uitat la el. 

   - Il voi aduce înapoi. ii spun serioasa. 

    - Nu trebuie.  Ma bucur doar ca surioarea mea mai mica e bine.  imi zambeste bland.  Acum dute. Ghilda ta e ingrijorata.

   Il mai imbratisez odata si ma ridic incepand sa merg,  doar ca Natsu ma ridica din nou in stilul miresei si merge mai departe. 

   Ajungem la bar unde erau toti . Toti stateau pe scaune si asteptau in liniste.

   - Neam intors! striga Natsu mergand spre un scaun asezanduse jos si punanduma grijului la el in poala .

    - Lucy!  striga toti venind spre noi. 

    Gray vine si ma imbratiseaza strans. Cand rupe imbratisarea se uita serios la mine si ma intreaba. 

   - Ce sa intamplat, Lucy? 

   - Am fost rapita de cei de la Sabertooth . Cand mergeam pe strada mau capturat.  Adica am iesit sa ma plimb putin si atunci mau prins.  Am fost legata si tinuta prizioner de catre maestru  . Fortata sa ma uit la cearta lui cu Sting si Rogue.  Ca apoi sa il omoare pe Lector . Si asa ajungând la mine, era gata sa ma omoare daca Sting nu imi sarea in ajutor.  Si asa a ajuns Natsu scotanduma de acolo. 

    - Esti bine, Lucy? vocea Erzei era ingrijorata. 

   - Acum da. ii raspund sincer. 

    - Ar trebui sa mergi sa dormi putin. ma sfatuieste Levi .

    Ii zambesc gandinduma la tot ce sa întâmplat azi.  Totul a fost prea rapid.  Totul asa de rapid. 

   Natsu se ridica , luanduma cu el.  Merge spre dormitoare,  ducanduma in dormitorul meu. Vrand sa plece il prind de vesta. El intorcanduse intrebator.

    - Poti sa, ramai cu mine peste noapte? il intreb sfios .

   - Sigur ,printesa. raspunde sarind in pat,  traganduma la pieptul lui. 

   Si asa eu si Natsu am dormit impreuna.

   Dimineata urmatoare neam trezit cu toti devreme ca sa mergem la stadion.  Neam dus la locurile noastre asteptand sa inceapa finala. Eu,  Natsu,  Erza,  Gray si Gajeel eram gata de plecare.  Cand gongul a sunat am inceput sa fugim in directi diferite.

    Auzeam multe batai,  flacari,  gheata,  sabii si metal,  asta auzeam iesind de peste tot. Eu cautam o anumita persoana. De dimneata Levi mia adus o carte despre stele. Magicienii celestari puteau aduce inapoi stele aproape cazute.  Vroiam sa il readuc pe Lector printre noi.  Dar mai inatai trebuia sa imi bat fratele ca sa castigam.

    Asteptam la centru de vreo doua ore si abia acum Sting sia aratat fata.  Una care nu parea a lui. Era tristă și aproape plângea . Fara râsete sau rânjete.

    - Să terminăm asta odată. spune el .

     M-am pregătit pentru lupta finala. Totul era așa de ciudat . El se apropie de mine cu pumnul în magie alba încercând să mă lovească , eu barand lovitura , aruncanduma mai in spate . El se transforma în Dragon Force începând sa mă atace , eu bătândui cu greu loviturile . Când loviturile lui au devenit mai rapide nu am mai putut continua așa ca mă lovit în stomac eu scuipând sânge . Un picior , un pumn și tot așa pana mă lăsat lata pe jos . El a început sa zâmbească fericit dar eu eram nervoasa . Mai ridicat pe jos flăcări galbene înconjurânduma. Parul mia crescut devenind alb , pe corp au ieșit niște solzi galbeni și prin firele de par o pereche de coarne galbene . Coada lunga pana în pământ galbena, unghiile lungi so colți albi . Am ranjit când am văzut fata lui speriata . Am început sa fug spre el lovindu cu pumni și cu picioarele pana a căzut la pământ .

    Gongul sa auzit și mulțimea a început sa strige.

     - Fairy tail a câștigat !

    Am zâmbit și mam uitat la Sting . Plângea.  Nu ca a pierdut , ci ca Lector nu mai e . Când neam pierdut și ultima speranța am văzut ceva ce mă făcut sa zâmbesc . Milliana venea spre noi cu Lector în brațe . Eram deja transformată în mine așa ca mam dus și la luat în brațe . Am început sa rad și sa chicotesc ca o nebuna . Mam dus spre Sting și ia spus lui nevenindui sa creadă .

    După nebunia de ieri și chestii am reușit însfarsit sa ajungem acasă .Și așa am ajuns la ghilda , unde neam mirat sa vedem ditamai ghilda construita de săteni orașului . În seara aceea am chefuit și neam distrat pana dimineață. 

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: May 17, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

The Dragon Slayer - Fairy Tail f.fUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum