Bölüm 5 Kara Liste

80 14 3
                                    

Victor geçmişin izleri karşılaştıktan sonra görevi kabul etmek zorunda kalır louis'in yapmasını istedikleri görev dosyayı verir victor dosyaya bakar oldukça zorlu görevler bulunmaktaydı louis eğer yakalanır ise victor'u tanımadıklarını hatta terörist olduğunu lansa edeceklerini söyler.

Bu konuşmadan sonra louis kalk gider victor'un ilk görevi oldukça zordur Amerikanın en ünlü suç çetesi olan Mara Salvatrucha lideri öldürmektedir.

Mara Salvatrucha  Bölgeleri: Orta Amerika, Amerika Suç Faaliyetleri: Uyuşturucu, silah ve insan ticareti, cinayet, tetikçilik, şantaj, adam kaçırma Üye sayısı: 70,000 dir.

Bu aralar, dünya çapındaki sokak çeteleri arasında en çok dikkat çekeni MS-13.Çete, 1980lerdeki Salvadoran Sivil Savaşı'ndan kaçıp Los Angeles'a gelen mültecilerden doğmuş, soğuk savaş döneminin bir sonucu. MS-13 bir sokak çetesine göre oldukça başarılı ve etkili bir organizasyon gücüne sahip, öyle ki bölgesel ve ülkesel toplantılarda soruşturmalar yürütecek güce sahipler. FBI'ın grupla igili "en vahşi çete" demecinden sonra kendilerine karşı aldıkları sıkı önlemler bile onları korkutmaya yetmemiş. Zira Honduran başkanının oğlunu kaçırıp öldüren çete de ta kendileri. Honduran ve El Salvador'da çete üyelerine karşı alınan sert önlemlerin esin kaynağı olan grup sayesinde, bu bölgelerde çete üyelerine yapılan muameleler insan hakları savunucularını ayaklandırmış durumda.

Victor  çete liderinin düzenledikleri partiye katılır partideki herkesin uyuşturucunun ve alkolün etkisi ile kendilerinde geçmişlerdi  Mara Salvatrucha liderin bulunduğu yatak odasına ilerler  uyuşturucunun etkisinde sevgilisi ile yataktadır victor susturucu takılı silah ile önce kadını öldürür  daha sonra MS-13 liderini öldürür evi altına ve çevresine TNT patlayıcı yerleştirir hiç kimsenin sağ çıkmasını istememektedirler victor patlayıcıları yerleştirdikten sonra güvenli bir tepeye çıkarak uzaktan kumanda ile TNT'leri patlatır  gece bir anda patlamanın etkisi ile aydınlanır görevi tamamlamıştı victor yeni görevi için hazırlıklar başlar.


Kirli HesaplaşmaWhere stories live. Discover now