Epiloog

1.2K 148 45
                                    

"Vliegtuig met 315 passagiers neergestort in Atlantische Oceaan."

De oorzaak van het tragische ongeluk is nog onbekend. Wetenschappers en professionals denken dat de piloten die in de cockpit zaten zijn neergeschoten. De namen van de piloten zijn dusver onbekend, maar het is al duidelijk gemaakt dat het over drie mannelijke piloten met een leeftijd van 36-51 ging. Uit de blackbox die op zondag 7 september is opgedoken, is tijdens een persconferentie van vliegtuigmaatschappij Schiphol verteld dat één van de mannen een pistool heeft getrokken en zijn collega's heeft gedood. Waarom hij dat besloot te doen, is nog onduidelijk. De 315 passagiers en de vijf stewardessen die mee gingen zijn voor zo ver bekend allemaal overleden. De namen van de inzittenden mogen niet worden gepubliceerd.

Daniel Firewood maakt nieuwe laptop ter nagedachtenis aan zijn broer.

Op 6 september 2015 is een passagiers vliegtuig die van luchthaven Schiphol naar International Airport J.K. vloog neergestort in de noordelijk atlantische oceaan. Hoe dit is kunnen gebeuren, is onbekend.
Tussen de passagiers zat onder anderen Alex Firewood, CEO van Firewood PC. Ter nagedachtenis aan zijn broer, heeft Daniel Firewood besloten om allebei de bedrijven samen te voegen, en weer verder te gaan als D.A.F.E.D., de naam die hij en zijn broer Alex gebruikten voor hun zelfgemaakte laptops en computers. "Hij is altijd belangrijk geweest voor me, maar ik denk dat we dat allebei niet hebben gerealiseerd," zei hij tegen de pers. "Als eerbetoon zal ik de nieuwste DAFED voor hem maken. Ik kan nu verder niets zeggen, maar ik zal u beloven dat het de beste laptop van de eeuw zal zijn". Op de vraag wat er zou gaan gebeuren met A.F. Company en Apple, die volgens geruchten samen een nieuwe telefoon zouden uitbrengen in het najaar van 2018 , wilde hij geen antwoord geven.

Oproep!

Op dinsdag 9 september 2015 is een pakket met daarin een bericht voor de familie van Delilah Rosemary Stephenson gevonden. De familie van de vierentwintig oude Delilah Stephenson is gevraagd om zich zo snel mogelijk te melden bij het dichtstbijzijnde politiestation.

Bericht van inzittende vliegtuigramp wordt bekent gemaakt.

De inhoud van het bericht dat op dinsdag 9 september door Dhr. Robberts is gevonden, is bekend gemaakt. Philip Robberts vertelde ons: "Ik was op maandag gaan vissen, en besloot vanwege het mooie weer om het anker uit te gooien en 's avonds te blijven slapen op mijn boot. Toen ik 's avonds in de kuip zat, zag ik opeens een lichtje vlak bij mijn boot. Ik keek nog eens, maar het lichtje was weg. Een paar minuten later bonkte er iets tegen mijn boot, en toen ik keek wat het was zag ik tot mijn verbazing dat het een ballon, een reddingsvest en een zakje met iets eraan zat". Robberts belde meteen de kustwacht, met de gedachte dat het een bom kon zijn. Uiteindelijk bleek het tot iedereens verbazing dat het een mobiele telefoon was, van Delilah Stephenson, een van de inzittende van de boeiing 777, die afgelopen weekeind is neergestort. De familie van Delilah Stephenson is bereid om de inhoud te delen. Ze zijn blij dat hun dochter dit voor hen heeft gedaan. Op vrijdag 12 september zal het bericht op internet worden gezet.

"Mam, pap, het spijt me."

Dat waren de woorden van Delilah Rosemary Stephenson, vlak voordat het vliegtuig die haar naar New York had moeten brengen in de atlantische oceaan neerstortte. Delilah maakt in de audio duidelijk dat het haar spijt dat ze zomaar van huis is weggegaan, zonder afscheid te nemen. Nadat ze erachter was gekomen dat het vliegtuig waarin zij zich begaf neer zou storten, heeft ze samen met A. Firewood dit bericht gemaakt. Het is al bekend gemaakt dat Alex Firewood, oprichter van A.F. company, en zij samen reisden. Waarom is nog een vraag, maar veel mensen denken dat Firewood en Stephenson elkaar op dezelfde dag hebben leren kennen, en besloten hadden om samen te reizen. Op de audio is te horen hoe de sfeer in het vliegtuig was, vlak voor het neerstortte. "Ik ben niet alleen. Het is een chaos. We weten niet wat er is gebeurd. De stewardessen zeggen niets en papa, mama, ik wil niet meer. Het spijt me. Het spijt me. weet dat ik heel veel van jullie houd. Ik ga jullie missen, wat er ook met me gebeurt of hoe dit ook afloopt. Ik hou van jullie", waren haar laatste woorden. En daarna hield de audio op.

De spreker van de familie van Delilah Stephenson vertelde in een korte persconferentie dat ze hem vertelde dat ze blij zijn dat ze dir met de wereld kunnen delen, en dat ze Alex Firewood dankbaar zijn voor zijn steun en hulp.

De film over de boeiing 777 die in september 2015 neerstorte, is een razend succes.

Nadat het bericht van inzittende Delilah Rosemary Stephenson zich over de hele wereld had verspreid, heeft Award winnende film regisseur James Cameron, ook wel bekent van de film The Titanic, een nieuwe film gemaakt over het tragische ongeluk dat zich vier jaar geleden, in 2015, afspeelde. De film genaamd Delilah's flight is een razend succes geworden dat zich verspreid heeft over de hele wereld. Experts verwachten dat deze film misschien een groter fenomeen wordt dan the Titanic, die elf Oscars won.

Wil jij een kans maken op een gesigneerde dvd van 'Delilah's flight'? Ga dan naar onze website en wie weet sta jij over een paar dagen met die dvd in jouw hand!

De moeder van Delilah doet een stap terug, en kijkt naar de grafsteen. "Delilah Rosemary Stephenson. Voor altijd in ons midden." staat er. Bloemen die allemaal onbekende mensen hebben gebracht sieren de steen. Ze knippert de tranen weg en glimlacht dan. Het duurde maanden voordat ze er een beetje overheen was. Maar nu gaat het goed met haar. Ze is trots op haar dochter, die zoiets heftigs heeft moeten meemaken in de laatste minuten van haar leven, en toch een bericht heeft weten achter te laten.

"Ik begrijp het," fluistert ze. "Ik begrijp het."

En dan draait ze zich om, en loopt weg.

One Way Ticket// short storyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu