Bu Bir Duyurudur

17.3K 974 440
                                    

Selam sevgili canlarım! Beni sevenler, sevmeyenler hepinize selam olsun. İyilik üzerinizde olsun!

Şimdi bir önceki duyurumda sizlere dedim ki ben bu hikayeyi düzenliyorum. Ki düzenledim de sahiden. 

Sonra apar topar İstanbul'a gittim. Çünkü yayınevim Efsunlu Adamlar Kod Adı: 1.88'in kitap olmasını istiyorlardı. E bunu aramızdan bazı isyancılar hariç kim istemez ki? Özellikle yazarı olarak ben bu hayata ve çocuklarıma kalıcı eserler bırakmak istemem mi? İsterim! İstiyorum!

Yani anladığınız gibi bir kitap sözleşmesi imzaladım. Efsunlu Adamlar serisinin ilk kitabı sizlerle Kasım ayında buluşacak. Ha Kasım dediysem de öyle çok uzak değil. Şimdi İstanbullu güzellerim geleceksiniz ya beni görmeye Tüyap zamanı? Bir bakacaksınız benimle beraber yeni kitabımızda orada! :)

Yani görücüye muhtemelen İstanbul Tüyap'ta çıkacak. Bu da 7 Kasım'a tekabül ediyor. Ha benim imza günlerim ne zaman? Onu ben duyuracağım, canlar. Net bir şey yok. 

Şimdi geliyorum yarıda kesmemden rahatsız olan arkadaşlara. Eminim çokça küfür, edepsiz laf, çirkin yakıştırmalar gelecektir. Fakat denilenler hiçbir şekilde doğru değildir, aldanmayın. Öyle ki ben buraya bu hikayenin kitap olacağını bile bile yayınlamıyorum. Hiçbir şeyin garantisi yok bu hayatta. Belki olmayacak? Ama belki olacak? Bunu göz önünde bulunduralım.

Bu benim üçüncü kitabım ve ben üç kitabımı da yarıda kestim. Bakın yeni okuyan arkadaşlara söylüyorum. Daha önce Şahmelek'i de Senli'yi de kestim ben. Yani bunu kesecek olmam zaten alışılagelmiş değil mi? :)

Her neyse, küfür edenler ve benden an itibariyle nefret edecek olanlara selamlar, sevgiler, öpücükler. Benim herkesi sevecek kadar kocaman bir kalbim var. 

Şöyle bir not ekleyeyim. Kitabı okuyunca şaşıracaksınız! Yepyeni oldu. Neredeyse her şey değişti. HER ŞEY! Aldığınızda baştan okumanız gerekecek. O kadar yani. :)

Ben yayınevimle konuşup tabi ki onları kitap çıkana kadar sizlere alıntılar sunacağıma ikna ettim. Sıkıntı yok. Gökdeniz'in ağzından paragraflar okumak istersiniz, biliyorum. Okuyacaksınız da. Paylaşacağım buradan, merak etmeyin.

Yanımda olan, beni koşulsuz seven herkese sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum. En az benim kadar bu işe sevinecek insanlar biliyorum ben. İyi ki varsınız hayatımda. Teşekkür ederim. ♥

Sevgilerin en büyüğü ise her zamanki gibi benden... ♥


Efsunlu Adamlar: Kod Adı 1.88 (Kitap)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin