Zpráva

1.6K 118 7
                                    

MENT!!!
PROČ ON?!
Koukal na ní a jakoby o něčem přemýšlel. Hoggy měl furt Báru u sebe a pak jí dokonce i objednal jídlo. Párkrát koukla i na mě a usmála se ale nejvíc co jí uchvátilo byla atrakce ve tvaru hada která stála za náma. Ale byla docela dost strašidelná protože byli sedačky na jednom konci toho hada a celý se točil dokola a ty sedačky taky. Viděl jsem v jejích očí adrenalin otočila se na Hoggyho a něco mu řekla a podívala se na tu atrakci.

Hoggy: Tak tam mě nedostaneš Báro v žádném případě!

Bára: Ale já tam nechci jít sama! Prosím Petře.

Já: Já tam s tebou pudu.
Podívala se na mě a bylo na ní vidět jak je šťastná.

Ment: Já klidně taky.

Bára: Super a ty Luci?
Lucka se zrovna líbala s Jirkou a když se na ní Bára otočila dostala záchvat smíchu. Furt jí ale ignorovala, Bára jí poklepala na rameno a Lucka se na ní otočila.

Bára: Neruším hrdličky?
Sladce se na ní usmála ale bylo poznat že by nejradši propukla v další záchvat.

Lucka: Co?

Bára: No ptala jsem se tě jestli by si semnou šla na támhletu atrakci.
Ukázala prstem na toho hada a zas se na ní podívala. Lucka jen na ní vyvalila oči a podívala se na Jirku.

Lucka: To šílíš? Asi ne Báro budeme po jídle a asi bych tam hodila šavli.
Jen kývla hlavou a znova se otočila k Petrovi. Musel jsem se nějak zabavit a tak jsem se bavil s Jirkou a Luckou před sebou než nám donesli jídlo.
Dal jsem si takovou menší pizzu ale byla opravdu vynikající. Bára si dala nějakej těstovinovej salát ale kluci jí to málem snědli.

Všichni jsme zaplatili a já, Ment a Bára jsme se vydali na tu bláznivou atrakci. Bára dala Lucce vak a vzala si z něho Gopro a dala si ho na hlavu. Zaplatili jsme si lístky a pak nás zastavili dva týpci kterým jsme měli dát ty lístky. S Bárou si trochu pokecali a řekli jí ať se ujistí že jí ta kamera nespadne.
Připoutali nás do sedaček a Bára seděla mezi náma. Sundala si ještě kameru a zapla jí.

Bára: Ahoj, lidi, zase se hlásím z Prátru a nyní tady s klukama sedíme na jedné atrakci, kterou vám potom ukážu. A právě jsme měli oběd takže kdyby něco, tak se nedivte. A jinak svůj kanál odkazuji Lucce a zbytek dostane moje kočka, i když žádnou nemám.

Otočila kameru na zem, protože opravdu pomalu se od nás snižovala. A Bára si rychle přidělala na hlavu kameru. Ještě si ji utáhla a pak už se držela zábran.

Bára: Kluci, řeknu vám, že se trochu bojim.
Oba jsme na ní koukli a bylo na ní poznat trochu nervozity.

Já: Neboj, určitě si to užijem.
Jen se na mě usmála a dál se věnovala zemi pod náma která už byla tak nízko že jsme byli ve vzduchu. Lucka nás natáčela na druhou Bářinu kameru a zamávala nám.

A začalo to!

Zvedlo nás to nahoru a pak jsme se točili a jakoby padali k zemi. A to tak jakoby opravdu jsme padali. Docela se to i zrychlovalo a já musel zavřít oči. Bára se docela smála, protože nic neviděla přes vlasy.

Po pár minutách to začalo zpomalovat a zase jsme se objevili tam, kde na začátku. Zem se k nám dostala a ten týpek nás každého odpoutal a s Bárou si plácl.

Bára furt seděla a proto jsem se nabídl, že jí pomůžu. Chytla se mě a všichni tři jsme odešli z atrakce. Lucka nás ještě natáčela než jsme k ní došli a Báru si trochu od nás odtáhla. Mluvili tam mezi sebou a já se otočil na Menta.

Youtube tábor 2Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ