En anden verden

17 0 0
                                    

Emmas POV:
" hvor er vi" sagde Victoria. " Jeg ved det ikke " svaret jeg. Vi kigget os omkring. " Det her er uhyggeligt" kom det fra Victoria.
"Det har du ret i" mumlede jeg. Ligepluslig skriger Victoria, og kigger med store øjene, på mig. "Hvad er der galt" råbte jeg. Jeg drejet rundt. Og hun skriger igen. "Du har en hale" skriger hun. " HVAD FUCK SNAKKER DU OM" råbte jeg I nu højder.
Victoria vender sig om, for at finde noget, jeg kunne bruge som spejl. I det hun vender sig om, ser jeg et par små vinger, på hendes ryg. "Æhh. ?. Ved du godt du har vinger" sagde jeg. Victoria går amok, og prøver at få fat i hendes vinger. Det lykkedes også, men den tid det tog hende gøre det, var det hele vær.

Da hun var, færdig med at hive i sine vinger, besluttede vi at lede efter andre mennesker. Jeg stod og kiggede rundt "solen er der, og vi skal mod nord" sagde jeg. "Hvorfor nord" svaret hun. "Hvor ligger Danmark" sagde jeg, og lavet et mærkeligt ansigt. "Nåååå ja" svaret hun.

Da vi begyndte at gå, gik jeg forbi en lilla å. "HEY!!! Der er en lilla å her" råbte jeg. I det samme fløj hun forbi mig, ned til vandet. Hun tog en tår af det lilla vand. "Det smager af rips saft" sagde hun. Jeg spurtet ned til vandet, og tog en tår af vandet. Da jeg løftet hovede så jeg en dreng, med Tiger øre og hale. " Hej" sagde jeg.
" I er også danske??" Hvisket han. " I er også danske " råbte han lige pludselig. " Ja, ja det er vi " sagde Victoria. " Endelig... for det er første gang i denne verden, at jeg har mødt en dansker,  lige undtaget Oliver". Han forsatte med at snakke om Oliver,  og om en gruppe  de har dannet. Og at de har bygget træhytter for at være sikker om natten. " forresten hedder jeg  William, hyggeligt at møde jer.   og kom så tag, jeg jeg med til gruppen". Sagde han, og vi fulgte efter ham.

ModsætningerOnde histórias criam vida. Descubra agora