Er det træhytter? ?

21 0 0
                                    

Victoria POV:

Vi fulgte den lilla å, helt vejen ned til nogle kæmpe træer. Hvor man ikke kunne se toppen. Vores elevator er her over, sagde William, som er super nuttet. Han råbte deres kodeord som var 'the big world' en elevator kom ned, Emma og William stilte sig på den, for den kunne kun hold til to sagde han. Jeg blev rasende, for hvorfor skulle Emma først. Da jeg kigget ned så jeg, at jeg fløj. Jeg er let som en fjer, og når hurtigt toppen af træet. Da jeg landet der oppe så jeg, et fantastisk arbejde der var lagt, i arbejdet. De var helt utroligt, alle de detaljer der var på broerne og husene og rækværket. Jeg havde det som om, jeg var i en drøm, og jeg ville bare ikke vågne. Det endte med at jeg fløj rundt, og så på alt.

William POV:

Jeg havde lige fortalt, at der kun kunne komme to med, for elevatoren, ville ikke kunne klare alle sammen. Så da mig og Emma var halvvejs oppe, fløj Victoria lige forbi os. Emma begyndte at grine, for hun så hvor fri Victoria, følte sig oppe i himlen. Da vi kom op så jeg hvordan Victoria så alle de detaljer der var, mens Emma var mere ligeglad. Jeg tog mig selv i at savle. Og måtte til sidst vende mig om. Jeg hev Emma med til Oliver, for Victoria nået at flyve sin vej.
Vi var lige nået ind da Oliver råber " William har du spist alle cola bærene". Da han så Emma, stoppet han sit råber ri, jeg viste godt han var sur, over jeg havde spist dem, men han holdte det for sig selv. "Hej " sagde han, og var ved at falde over sine egne ben. " hej jeg hedder Emma" sagde hun. " Ja, hun er dansker så tag det roligt" sagde jeg. " De sover i vores hytte, og det ville sige at du rykke dine ting ind til mig" fortsatte jeg. "De??" Svaret han, og så spørgende ud i hoved. "Ja mig og Victoria, som er ude om flyve" svaret Emma.

ModsætningerDonde viven las historias. Descúbrelo ahora